Muntatge amb una imatge del matrimoni de què parla la notícia atenent la premsa. A la cantonada superior esquerra, una emoticona d'una cara amb cors

El matrimoni més entranyable que segueix el Girona per tot arreu

El Girona arrossega un matrimoni a seguir-lo en tots els partits

El Girona està satisfent la millor temporada de tota la seva història des que es va fundar un 23 de juliol del 1930. Tot i haver romàs molt poques temporades en primera, l'actual està sent, de lluny, la millor de l'equip que dirigeix ​​Michel. Segon a la taula classificatòria, a la zona Champions amb un matalàs de 9 punts respecte l'Athletic Club de Bilbao que marca llocs d'Europa League, fan pensar a l'aficionat gironí que el somni de la Champions League la temporada que ve pot ser possible.

Sens dubte, seria una fita històrica per a l'entitat estrenant-se a Europa i fent-ho per la porta gran. El Girona ha estat capaç de guanyar el Barça a domicili, per 2 a 4, i ha desplegat un gran joc només entelat per les dues contundents derrotes amb el Reial Madrid, que és el líder de la taula amb 7 punts més que el quadro català .

El Girona aixeca passions i arrossega un matrimoni

Una de les situacions peculiars que el programa 'El Dia Después' ens va revelar va ser la presència d'un matrimoni jubilada que segueix el Girona per tots els estadis on li toca jugar, a banda dels partits que disputa a Montilivi. La parella reconeix que els trajectes són molt llargs per la ubicació de Girona al mapa, però que ho fan amb tota la il·lusió del món que el Girona segueixi amb aquesta dinàmica guanyadora que l'acabi classificant per la Champions.

I és en aquesta línia, quan preguntat al matrimoni per la possibilitat d'haver de viatjar a Europa amb el cotxe la temporada que ve, es van mostrar decidits i animats a emprendre aquesta nova aventura tot i que els desplaçaments, com reconeixien a l'entrevista, seran més quantiosos.

Un Girona de Champions

Des d'aquest juliol passat, la UEFA va flexibilitzar les seves normes sobre la propietat de diversos clubs que permet que equips del mateix amo juguin la mateixa competició europea. Cal recordar que en un primer moment la UEFA no permetia competir equips d'una mateixa propietat, ja que cal recordar que el Girona el 23 d'agost del 2017, el club va ser adquirit a parts iguals pel City Football Group i el Girona Football Group, que tindran el 44,3% de les accions cadascun, laltre gairebé 12% són propietat dels petits accionistes.

El City Football Group és propietari del Manchester City FC, el New York City FC, el Club Atlètic Torque, el Club Bolívar, i també altres clubs de futbol. Per tant, la bona marxa del Girona no s'entén sense el binomi Míchel Sánchez a la banqueta i Quique Cárcel a la direcció esportiva.

Un projecte sòlid dirigit per Pere Guardiola i amb el suport del City Group i projectes ambiciosos al davant com la nova Ciutat Esportiva del Girona, la City Football Academy, que permetrà continuar amb l'impuls del club. Una inversió d'uns 25 milions d'euros per convertir-la en una de les referències del futbol espanyol. Amb tot això, el club català aspira i pretén convertir-se en un dels clubs més importants a nivell nacional.