Muntatge amb Ousmane Dembélé, un cercle amb l'afició del Barça a l'estadi Lluís Companys a dalt a l'esquerra i una emoticona enfadada a dalt a la dreta

Xuleria de Dembélé responent als xiulets dels aficionats del Barça

L'extrem francès torna a mostrar el seu menyspreu cap als seguidors culers

Ousmane Dembélé va ser un dels protagonistes de l'eliminatòria entre el PSG i el FC Barcelona, dins i fora del terreny de joc. Molt criticat per la ràbia amb què va celebrar el gol en el partit d'anada al Parc dels Prínceps, l'afició blaugrana no li perdona els seus comportaments mentre va ser jugador del Barça , així com la manera com va deixar plantat el club blaugrana per emprendre la seva nova aventura al club parisenc.

Dembélé va tornar a marcar ahir al Lluís Companys, gol que no va celebrar perquè suposava l'empat a 1 i el PSG encara quedava un gol per sota a l'eliminatòria contra el Barça. Les ganes i intensitat de l'extrem francès van ser més que evidents , en les seves ànsies d'eliminar de la Champions League el que va ser el seu club durant 6 temporades.

La xuleria de Dembélé davant els xiulets del Lluís Companys

L'extrem francès va ser un dels artífexs de la classificació del seu equip per a la següent ronda de la Champions. Amb dos gols, un a cada partit, Dembélé va aportar el seu granet de sorra per deixar fora el seu exequip de la màxima competició continental.

Preguntat per la seva aportació després del xoc Dembélé va afirmar que: “ha estat un partit molt difícil però l'equip ha estat molt bé, molt concentrat i hem merescut guanyar”. L'atacant francès va afegir que "el FC Barcelona és un gran club, que m'agrada molt i estic content pel París ara ia guanyar la semifinal per anar a la final" .

I una de les preguntes claus va ser la que li van fer sobre els sonors xiulets que va haver de suportar per part de la grada del Lluís Companys cada vegada que tocava la pilota i que Dembélé va respondre: “ho he entès, però no passa res, és la vida, hi ha xiulets a tots els estadis” .

Alguns usuaris de les xarxes socials van aprofitar aquestes paraules de desvergonyiment i menyspreu de Dembélé per fer alguns mems del jugador francès per la seva clara actitud despectiva cap al club que el va posar a l'aparador continental. Dembélé va ser tractat a Can Barça al nivell d'una estrella, i els seus desordres nocturns, lesions constants, i rendiment intermitent van tenir la paciència del club i el cos tècnic i que al final va acabar per forçar la seva marxa al PSG de Luis Enrique.