Camp de futbol

Quin és l'equip de futbol amb la web més visitada?

Curiositat sobre les webs dels equips de futbol

Alguna vegada t'has preguntat quin és l'equip de futbol té la web més popular? Si és així, queda't en aquest article, ja que et mostrarem quins són els equips que tenen més visites a les seves pàgines web i quins compten amb la major quantitat de seguidors.

Les webs més visitades

És important entendre que el nombre de visites a una pàgina web no sempre es relaciona directament amb la popularitat del club. A més, cal considerar quants diners inverteixen cada equip en publicitat i quina part d'aquest pressupost es tradueixen en guanys.

A la següent llista, et mostrarem quins són els equips que compten amb les pàgines web més visitades del món del futbol.

El primer lloc, trobem el Reial Madrid amb uns 8 milions de visites. Aquesta xifra té molt sentit, considerant que el club blanc és un dels equips amb més quantitat de seguidors al món.

En segon lloc, hi ha l'equip anglès Manchester United. Tot i que els "diables vermells" no estiguin passant pel seu millor moment, segueixen sent un dels equips més influents en la història del futbol. Per aquesta raó, no sorprèn que el seu portal web atregui tants visitants.

De manera sorprenent, el tercer lloc l'ocupa un altre equip anglès: l'Arsenal. Tot i que han passat gairebé 20 anys des de la seva última conquesta a la Premier League, històricament l'Arsenal ha estat un dels equips més importants a Anglaterra. Tot i les dificultats financeres i el creixement de la lliga, el club londinenc segueix tenint una de les torçades més grans del món.

Xarxes socials

Com ja hem esmentat, les visites a les pàgines web no sempre reflecteixen el veritable impacte mediàtic d'un equip al món. De fet, fa tot just 2 anys, el Futbol Club Barcelona era l'equip que més ingressos generava a nivell mundial, i avui dia la seva pàgina web no és precisament la més visitada.

D'altra banda, és essencial comprendre que la societat i el mercat han evolucionat. Un exemple són les xarxes socials, les quals han estat aprofitades per equips que abans no tenien tanta visibilitat, com veurem a continuació.

A la propera llista, et presentarem els equips amb la major quantitat de seguidors a les xarxes socials, un nou indicador de l'abast i la influència d'un equip a l'era digital.

- Reial Madrid 145 milions de seguidors

- FC Barcelona 122 Milions de seguidors

- París Saint Germain 66 milions de seguidors

- Manchester United 62 milions de seguidors

- Arsenal 27 Milions de seguidors

Una dada interessant és que l'Inter Miami, amb només 5 anys de fundació, ja té més de 14 milions de seguidors, la meitat dels seguidors que té el club londinenc.