Jugadors del Girona en un camp de futbol i una emoticona d'un cor

Les declaracions de Quique Cárcel que generen il·lusió entre l'afició del Girona

Oriol Romeu podria tornar al Girona. La possibilitat va agafant forma

Quan el FC Barcelona va trucar a les portes de Montilivi i es va interessar per Oriol Romeu, les alarmes es van encendre a Girona. El migcampista d'Ulldecona va ser un dels millors jugadors de la temporada passada i un dels indispensables per aconseguir la permanència. Els gironins perdien una peça clau al mig del camp, igual que també se n'anava un referent d'atac, el Taty Castellanos i un defensa imprescindible, Santi Bueno. Ara com ara, l'equip no està notant les absències.

El Barça va pagar uns 3,5 milions d'euros a canvi. Xavi Hernández volia el substitut de Sergio Busquets i va pensar en el català. Un home fort en defensa, que va créixer a la casa i amb experiència en equips de primer nivell després de jugar al Chelsea i al Southampton. Les primeres jornades va complir, però de seguida es va veure que no tenia el nivell per vestir la samarreta blaugrana i que tenia moltes mancances en defensa, especialment quan no hi jugava Frenkie de Jong.

El Girona FC no descarta reforços al mercat d'hivern per continuar lluitant pel títol de Lliga

El Girona FC estaria encantat de recuperar-lo en forma de cessió, ja sigui durant el mercat d´hivern o a finals de temporada. El director esportiu blanc-i-vermell, Quique Cárcel, en una entrevista concedida als mitjans de comunicació, ha insistit en la voluntat del Girona FC de recuperar-ho. No confirma l'operació, però la veu viable i, sobretot, no nega que hi hagi interès. Els aficionats gironins han celebrat les paraules de Quique Cárcel. Consideren que el retorn del centrecampista d'Ulldecona és a prop i el consideren una figura clau al centre del camp de l'equip Michel Sánchez.

Les dades d'Oriol Romeu que justificarien la sortida del Barça

Durant la temporada 2023/2024, Oriol Romeu no ha marcat gols però ha aportat una assistència. en els 17 partits oficials que per ara ha jugat acumulant un total de 879 minuts al camp. També va rebre 3 targetes grogues. El principal problema han estat les pèrdues de pilota en moments clau.

Si Romeu s'unís al Girona, la seva experiència i habilitat -que hauria de recuperar- en la posició defensiva del migcamp podrien ser valuoses. La seva capacitat per recuperar pilotes i contribuir a la construcció del joc des del darrere podria ajudar el Girona a controlar el migcamp, un avantatge crucial per a qualsevol equip que aspiri a guanyar la lliga, com li passa al Girona aquesta temporada. La seva presència també podria aportar solidesa defensiva i permet als jugadors més ofensius de l'equip tenir més llibertat per atacar.