Pedri, jugador del Barça

Volen Pedri i podrien arribar als 140 milions d'euros

Un equip de la Premier està disposat a intervenir pel canari davant de la necessitat de Joan Laporta d'ingressar diners

La carrera de Pedri, tot i que encara és massa jove, sembla que està en un procés d'estancament. El migcampista baixamarer està sent enormement llastat per les lesions les últimes tres temporades i això li ha impedit tenir la regularitat que el futbol d'elit exigeix. De fet, per això s'ha perdut pràcticament la meitat dels partits que el Barça ha disputat en aquest interval de temps.

A més, sobre el verd no acaba de ser aquell futbolista diferencial que prometia ser durant la primera temporada al Barça. No té protagonisme ofensiu i no està sent capaç de desprendre verí en les accions individuals. Amb tot, a Joan Laporta se li acaba la paciència i estaria començant a valorar la venda de Pedri.

La realitat és que el Barça necessita fer de forma gairebé obligatòria una venda d'un dels seus jugadors més destacats. La fràgil situació financera i la necessitat de fitxar sense superar els límits de l'FPF són dos enormes hàndicaps. Davant d'aquesta tessitura, han sorgit diversos candidats per abandonar la dinàmica blaugrana i un dels que té més paperetes és el mateix Pedri.

L'oferta del Chelsea per Pedri

Tot i que el seu nivell a Can Barça no està resultant del més destacat, Mauricio Pochettino és un enamorat del talent de Pedri. De fet, segons algun informe, ja hauria sol·licitat a Todd Boehly que fes un esforç per mirar de fitxar el canari. I el mandatari del club londinenc està per la tasca de complir els desitjos del tècnic argentí.

Això sí, des de la capital d'Anglaterra són conscients que si volen pescar-lo, hauran de desemborsar una quantitat enorme de diners. Tot i que la seva clàusula de rescissió és de 1.000 milions d'euros, Joan Laporta i Deco acceptaran una oferta que rondi els 140 milions. Ingressar aquesta enorme suma seria una notícia extraordinària per a la salut econòmica de l'entitat catalana.

Abans de pagar aquesta enorme quantitat, els directius del club Blue hauran de convèncer Pedri perquè abandoni el Barça. Fins ara, el canari no ha mostrat cap intenció d'abandonar Espanya i canviar d'aires era una opció que ni tan sols es plantejava.

Pedri is the most ELEGANT player in the world.

Els números de Pedri

L'estadística no fa més que confirmar que el nivell de Pedri aquesta temporada és molt lluny de ser el desitjat. Tot just ha anotat dues dianes i ha brindat quatre passades de gol en els 23 duels que ha participat en totes les competicions.

A més, ha estat absent en 15 xocs a causa de diverses lesions que va patir al primer tram de la temporada. La més important la va patir a la cuixa a finals del mes d'agost i el va apartar dels terrenys de joc durant dos mesos.