Muntatge amb una imatge de Vinicius Jr. durant un partit amb el Reial Madrid. A la dreta, una ombra negra d'home representant l'exjugador del conjunt blanc que ha criticat Vinícius. Dins de l'ombre, l'emoticona d'una explosió

Vinicius enfonsat: El dard que li llança una llegenda del Reial Madrid

El jugador mític del Reial Madrid que ha fet un fort correctiu al davanter brasiler

Vinicius Junior no surt de l'espiral de polèmiques on es veu immers a causa de la seva conducta antiesportiva i mala educació dins dels terrenys de joc. Actituds, totes d'enfrontament formal contra jugadors i entrenadors rivals, així com contra les pròpies aficions dels altres equips. El món va contra Vinicius i Vinicius va contra el món. Sembla una frase feta, però més enllà d'això, és una realitat palpable i que queda més que constatada a cada partit que l'extrem brasiler disputa amb la samarreta del Reial Madrid.

Les baralles en què Vinicius s'ha vist embolicat

Al marge de la cartolina vermella que havia d'haver vist ahir a la nit davant el Leipzig, Vinicius ja va ser actor principal d'una baralla a Mestalla el maig de l'any passat, i en què va acabar sent expulsat. Arran d'aquest partit, el nou Nelson Mandela de plastilina va invocar una campa de victimisme i denúncia del franquisme a què se li va alinear tota la premsa mediàtica de la capital.

Però els problemes de Vinicius també han arribat a produir-se amb periodistes, ja que al final del controvertit partit de Mestalla de la temporada passada, els periodistes li preguntaren sobre com li havien assegut els insults racistes d'una part de l'afició de Mestalla. Davant la insistència dels periodistes, Vinicius es va dirigir a un dels periodistes i li va clavar un insult dient-li ''ets molt tonto".

Tot això davant de l'estupor de tota la premsa que estava treballant a la zona mixta de Mestalla. Si a tot això li unim els reiterats insults que els ha proferit a alguns col·legiats i que s'ho han deixat passar sense mostrar-li gaire cartolina groga, fan de Vinicius un dels pitjors esportistes del món. Un futbolista que haurà de fer un esforç perquè algú li faci classes de modals i educació dins i fora d'un camp de futbol.

Predrag Mijatović carrega públicament contra Vinicius

Un dels que s'han mostrat més contundents amb la irreverent actitud de l'extrem brasiler davant el Leipzig, ha estat el que va ser jugador del Reial Madrid durant 3 temporades. Mijatović va conquistar amb el club blanc una Lliga de Campions i una Copa Intercontinental l'any 1998, més enllà de la lliga i Copa del Rei que va conquistar el mateix any.

El jugador montenegrí era una les peces clares a l'equip i les seves aportacions van valer al Madrid la consecució de diversos títols. Però Mijatović no s'ha mossegat la llengua amb les actituds de Vinicius davant el Champions reconeixent que "li aconsello a Vinicius que es tranquil·litzi, la samarreta del Madrid no aguanta aquests comportaments". I va reforçar les seves paraules recordant a Vinicius la magnitud de la samarreta que porta posada.

"La samarreta del Reial Madrid no aguanta aquest tipus de comportaments, potser la d'un altre equip sí", va reafirmar l'exfutbolista blanc. Mijatović va ser una icona del madridisme durant 1996 i 1999, amb què va disputar 118 partits i va materialitzar 36 gols. Mijatović és una de les figures de pes i que les seves paraules tenen molta autoritat al regirat entorn madridista que provoca Vinicius amb les seves actuacions en cadascun dels partits que disputa.