Muntatge amb una imatge de Manu Carreño a la Ser. A l'esquerra, dins d'un cercle, la cara de Vinícius Jr.

Manu Carreño, demolidor amb Vinícius i referència als valors

El periodista de la Cadena SER carrega durament contra el brasiler

Vinicius continua sent l'objectiu de les crítiques dels mitjans acèrrims al règim de la central lletera. Si per alguna cosa s'havia caracteritzat Vinicius des que va arribar al Reial Madrid havia estat per la condescendència i permissibilitat que els periodistes li concedien, arribant a comprar el paper de víctima en tots els partits en què l'extrem brasiler s'hi veia implicat. Recordem que, al partit d'ahir de tornada de vuitens de la Champions League,

Vinicius va ser protagonista d'una agressió al capità del Leipzig Orbán. L'acció va sortir barata a Vinicius ja que només va veure la cartolina groga, en una acció on el VAR no va intervenir en cap moment per corregir l'àrbitre principal del matx. Amb tot això, Vinicius segueix ampliant el currículum de males conductes, insults, menyspreus i manca d'educació que tant l'ha caracteritzat des que va arribar al club blanc. Però podríem estar davant d'un gir radical, i és que la premsa de la capital comença a cansar-se d'aquesta mena d'actituds i arriben fins i tot a denunciar-les.

😱ASÍ FUE LA POLÉMICA ROJA que le PERDONARON a VINICIUS JR REAL MADRID VS LEIPZIG 1-1 - REACCIÓNES

Manu Carreño, el darrer que s'ha sumat a les crítiques sobre Vinicius

Manu Carreño va parlar ahir a la nit al programa 'El Larguero' de la cadena SER sobre l'agressió de Vinicius al central i capità del Leipzig Orbán. Carreño es va expressar en aquests termes “A Vinicius algú li ha d'explicar, i especialment al Reial Madrid, que els valors estan per sobre dels gols.

Algú li ha d'explicar que el respecte al rival està per sobre del talent”. Perquè malgrat que tingui un gran talent, i que sigui un futbolista diferencial, no pot fer el que va fer ahir a la nit: “Hauria de corregir ser absolutament impredictible. No només per als rivals, sinó també per al seu propi equip”.

I va reiterar que l'expulsió de Vinicius hagués estat el més just “ahir, en una nit d'esglai per als madridistes, en un mal partit del Reial Madrid, el seu gol va ser el millor del partit. En aquesta gran jugada, en aquesta gran passada de Bellingham, el brasiler culmina com ell només sap fer. Però també va estar a punt de deixar just uns minuts abans el seu equip amb 10. De fet, va haver de ser expulsat per aquesta agressió un futbolista del Leipzig, Orbán, just uns minuts abans de marcar el gol”.

Vinicius, cada dia més només a la seva campanya de victimisme

Aquestes i moltes més declaracions que es van abocar a les xarxes socials una vegada vista l'acció de l'agressió, van anar sortint en tromba retret a Vinicius la seva conducta antiesportiva i xulesca que, per a res, beneficia un equip com el Reial Madrid.

Personalitats vinculades al madridisme com Manu Carreño, Tomás Roncero o l'exfutbolista Predrag Mijatović, posen en relleu que Vinicius i la lluita per la seva causa personal, que va més enllà del que és el racisme, està perdent cada dia molts adeptes, fins al punt de quedar-se, pràcticament, només defensant una causa personal amb què només busca tapar les mancances quant a manca d'educació i comportament que l'han portat a ser el futbolista més assenyalat per tots els camps d'Espanya per on passa.