Àlex Baena interessa a l'Atlètic de Madrid

La condició del Vila-real a l'Atlètic de Madrid per negociar per Álex Baena

Álex Baena interessa diversos equips i, ara com ara, és l'Atlètic de Madrid el club més ben posicionat per aconseguir els seus serveis

Álex Baena està en el seu millor moment almenys fins ara. Als escassos 22 anys ja és internacional i diversos clubs, entre ells l'Atlètic de Madrid, toquen a la porta del Vila-real CF per aconseguir el talentós futbolista espanyol. Tot i això, el Submarí Groc té les coses clares i, en cas que els matalassers vulguin negociar, han de partir d'un acord previ que interessa a La Ceràmica.

Com se sap, de manera molt intel·ligent el Vila-real CF va renovar el contracte a Baena fins al 2028. No només això, sinó que va duplicar la clàusula de rescissió a 60 milions d'euros i va elevar el salari, per la qual cosa qualsevol club que ni tan sols intenti iniciar la negociació, ha de superar amb escreix allò que li ofereix el seu actual equip. Un d'ells, l'Atlètic de Madrid, té present que no pagarà els 60 quilos que exigeixen els dirigits per Marcelino.

Atlètic de Madrid ofereix diners i suma un jugador més a canvi de Baena

La directiva del conjunt matalasser està disposada a oferir 40 milions per l'espanyol nascut a Roquetas de Mar. Per això, des del Submarí Groc exigeixen la inclusió d'un jugador, encara que dos agraden força: Pablo Barrios i Ángel Correa. Així, els matalassers tenen si més no la possibilitat de donar sortida a qualsevol d'aquests jugadors, a canvi d'un Álex Baena que es projecta d'allò més bé i que seria un complement interessant per al Cholo Simeone. Barrios s'acaba de lesionar quan estava millor i ara caldrà canviar d'estratègia.

Álex BAENA, jugador del Villarreal, DENUNCIA ante la POLICÍA al madridista Fede VALVERDE | RTVE

Perquè això sí, el Cholo vol Baena a l'equip i això és inqüestionable. Si bé compta amb talents consolidats com Koke, Saül, Witsel, De Paul o el mateix Marcos Llorente, necessita jugadors joves i Baena arribaria per estar en aquesta categoria. Ara només queda esperar a veure algun moviment.

Baena és conegut per la seva agilitat, habilitat tècnica i capacitat per exercir-se en rols ofensius, ja sigui creant oportunitats o bé anotant gols. La seva versatilitat per jugar en diverses posicions al camp ho fa un actiu valuós. Aquestes característiques podrien encaixar bé a l'esquema tàctic de l'Atlètic de Madrid, on podria contribuir tant a la construcció del joc com a la finalització de jugades, complementant l'estil de joc orientat a la defensa de l'equip. La seva joventut i talent oferirien una nova dimensió al centre del camp de l'Atlètic, especialment en un context on el club busca rejovenir la seva plantilla.