Marc Márquez als tests de Moto GP

Marc Márquez torna a somriure

El debut amb la nova Ducati deixa bones sensacions

Marc Márquez ha protagonitzat un debut històric amb la Ducati Desmosedicio GP23 del Team Gresini al circuit Ricardo Tormo de Cheste. S'han venut totes les entrades ja que tothom volia ser testimoni en directe de les primeres voltes de l'octocampió amb la nova moto, després de passar onze temporades amb Honda. Durant la sessió matinal, Márquez va completar tres tandes abans del descans del migdia.

A la primera tanda, amb pneumàtics nous, ha recorregut vuit voltes, aconseguint un millor crono de 1'31"525 i situant-se provisionalment en tercer lloc. En tornar al box i treure's el casc, la seva expressió ho deia tot: un somriure d'orella a orella adornava la cara del pilot número 93. A la segona tanda, de 9 voltes, Márquez no va millorar els seus temps i es va centrar a adaptar-se a la nova moto.

Finalment, va tornar a la pista per tercera vegada amb pneumàtics nous, recorrent quatre voltes més abans de la pausa per dinar. En aquesta ocasió, ha realitzat un 'time attack' i ha acabat la primera part de la jornada amb el segon millor temps (1'30''222), a només 0''298 de Maverick Viñales, el més ràpid amb l'Aprilia. "Impressionant", va assenyalar Davide Tardozi, el team manager de Ducati Corse, quan li van preguntar sobre la primera sortida de Márquez amb la GP23 del Gresini.

Jorge Lorenzo opina sobre el bon exercici de Marc Márquez

Jorge Lorenzo ha subratllat: "Veure'l entre els dos primers després d'un parell d'hores és millor del que s'esperava". El debut de Márquez no ha estat l'únic destacat en un dia ple de cares noves als boxs, però sens dubte ha estat el que ha generat més expectació.

Marc Márquez se estrena con la Ducati en los test de Valencia: su sonrisa hablar por sí sola