Muntatge de l'Estadi Santiago bernabéu amb Kylian Mbappé, una emoticona rient a dalt a l'esquerra i un cercle amb Tomás Roncero a dalt a la dreta

El vídeo més esperpèntic de Tomás Roncero es fa viral a les xarxes

El periodista merengue torna a sortir en escena amb una altra de les imatges més patètiques

L'eufòria desfermada pel periodista Tomás Roncero des que es va fer públic que el crac del PSG, Kylian Mbappé, fitxaria pel Reial Madrid, no ha deixat de deixar, d'una manera molt palpable, la seva excitació sobre la imminent arribada del jugador francès Santiago Bernabéu.

L'actitud forofa del periodista merengue que l'emana pels porus no han pogut contenir diferents escenes inversemblants en què el periodista rendeix pleitesia al futur davanter del Reial Madrid, suposant un gir radical a tot el que havia dit sobre el futbolista els anys anteriors quan la seva venda no s'havia encara concretat .

El vídeo viral amb un desfermat Tomás Roncero

Hores prèvies al partit d'anada de les semifinals de Champions League entre el Bayern Munic i el Reial Madrid, Roncero va llançar, de manera sorprenent, un vídeo al més estil metàl·lica on el periodista al ritme d'un timbal i una música estrident se'l veu cantant el nom de Kylian Mbappé .

A la xarxa social X (Twitter) les mostres d'estupefacció i de riure per la ridícula escena del periodista madridista no s'han fet esperar. Són molts els que posen en dubte que un periodista de la seva talla dugui a terme aquest tipus d'actes més aviat típics d'adolescents que no pas d'un contertuli madur i cabal com ha de ser Tomás Roncero.

Canvi d'opinió de Roncero respecte a Mbappé

I és que només cal remuntar-se un any enrere quan Tomás Roncero llançava dards enverinats contra Mbappé per deixar tirat una vegada més el Reial Madrid. El periodista, frustrat va arribar a reconèixer que l'ariet francès era un infeliç i que no mereixia vestir la samarreta del Reial Madrid.

A més, Rocero va ser molt contundent quan va afirmar que: “El problema que té Mbappé és que és presoner en una gàbia d'or. A París li rendiran pleitesia allà on vagi, el que ell vulgui. Però, quan arriba el futbol, que és el que li agrada a ell perquè és un extraordinari jugador, es veu la realitat” . `

El periodista va assenyalar que: ' 'El primer equip fort que es creua amb el PSG a les eliminatòries ho mana fora. Si ell tingués el que cal tenir, diria al seu club que ja ha fet el que ha pogut, però que els han de deixar ser feliços anant-se'n al Reial Madrid. Aquí, en un club que no té tantes ínfules i glamour, guanyarà amb una barreja perfecta de veterans i joves en un estadi que quedarà increïble” .

La Llei 'Mbappé'' 20 anys després de la Llei 'Beckham'

Però una de les mesures més controvertides que ha generat la imminent arribada del crac francès a la capital d'Espanya ha estat la llei a mesura que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, li ha fet a Mbappé perquè tributi com un treballador que guanya 20.000 euros a l'any . Una mesura esperpèntica que frega la il·legalitat i que podria suposar dúmping fiscal, ja que Mbappé desgravaré un 20% del tram autonòmic quan.

El tram nacional per a rendes superiors a 300.000 euros anuals és del 24,5% i l'autonòmic de Madrid és del 20,5%. En total, una renda alta a la Comunitat de Madrid ha de pagar un 45% dels ingressos, però ara hi haurà una excepció. La llei que prepara la Comunitat desgravarà un 20% del tram autonòmic , que és del 20,5%, ho elimina gairebé al complet, a les inversions que es facin a la regió.

Per exemple, si es cobren 100 milions d'euros a l'any i s'inverteixen 20 milions a empreses de la Comunitat, aquests 20 milions estan exempts d'impostos. L'únic IRPF que hauria de pagar aquesta persona seria el nacional, del 24,5%. És 20 anys després la mateixa llei que la llavors presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, va fer el 2004 amb l'arribada de David Beckham al Reial Madrid . Els estrangers multimilionaris se salven de tributar, però la resta de ciutadans no se'ls perdona un cèntim en la declaració de la renda.