Muntatge amb una imatge de Nasser Al-Khelaïfi ia la cantonada superior dreta, l'emoticona d'una flamarada

La venjança que el PSG prepara contra el Reial Madrid

El PSG podria contraatacar amb el fitxatge d'una estrella del Reial Madrid

Una de les grans notícies del planeta futbol aquestes últimes setmanes ha estat la confirmació que el davanter del PSG, Kylian Mbappé, vestirà l'elàstica blanca la temporada que ve. El crac gal posa punt final a una història que semblava repetir-se any rere any amb les diferents negatives que anava donant al club merengue.

Aquest any, però, Mbappé ho té clar, i fitxarà pel Reial Madrid i l'extrem francès percebrà 40 milions de prima de fitxatge, afegit als 14 milions d'euros per temporada. L'operació del fitxatge de Mbappé costaria al Reial Madrid 500 milions d'euros sumant tot el que l'equip blanc li pagaria pels cinc anys de contracte que, en principi, firmarà el jugador francès amb el Reial Madrid.

El PSG es rebel·la i es bolca per Vinicius

El club que presideix Nasser Al-Khelaïfi s'ha plantejat l'objectiu de treure's l'espina clavada pel fitxatge de Mbappé pel Reial Madrid, i estarien disposats a contraatacar amb una suculenta oferta per l'extrem brasiler del Madrid. D'entrada, l'arribada de Mbappé al club blanc s'hauria de veure com encaixarien dos jugadors que juguen a la mateixa posició, ja que tots dos actuen al perfil esquerre de l'atac buscant sempre les diagonals cap a dins per orientar-se amb cama destra.

Això ja plantejaria un problema per a Carlo Ancellotti que hauria de desplaçar un dels dos futbolistes a posicions on no acostumen a jugar. Vinicius té contracte fins al 2027 i la clàusula de sortida és marejant, fins a 1.000 milions d'euros. Però Nasser Al-Khelaïfi ha demostrat que els diners no són un problema per a ell i esgotarà totes les opcions per fitxar el crac madridista.

Vinicius, qüestionat per la seva actitud al camp

Unit al fort interès del PSG, a Vinicius li plouen les crítiques des de diversos sectors de l'afició madridista, per les rebequeries, baralles, bronques, agressions a contraris o provocacions a l'afició rival. Un fet que ha satisfet la paciència de molts dels aficionats merengues que no congreguen amb els postulats de Vinicius, i que exhibeix, partit rere partit, al terreny de joc.

Sense anar més lluny, l'extrem brasiler s'ha lliurat en els tres últims partits de veure la vermella directa per agressions Sergi Canós del València, Orbán del Leipzig i Mingueza del Celta de Vigo en l'últim partit que va disputar Vinicius amb la samarreta del Reial Madrid.

Vinicius se calentó y empujó a Mingueza

L'encaix de Vinicius al PSG

Vinicius es podria ajustar a la perfecció al PSG. Per començar, juga amb el mateix sistema que el Reial Madrid com és el 4-3-3 on el perfil esquerre de l'atac, reservat a Mbappé, es podria fer fàcilment. A més, el quadre parisenc destaca per la seva capacitat de pressionar a dalt i d'aprofitar contraatacs molt verticals amb jugadors veloços a dalt, de manera que aniria com a anell al dit l'estil de joc que té Vinicius Junior.

Arracades totes les parts dels propers moviments que pugui fer el PSG i del possible beneplàcit de Florentino Pérez el que Vinicius s'enfonsi la samarreta del club parisenc la temporada que ve no és una idea gens desgavellada.