Muntatge amb l'estadi Santiago Bernabéu, i una ombra negra al centre amb l'escut del València CF

El València pensa en el fill d'un mític ex del club si Mamardashvili se'n va

El georgià ha cridat l'atenció de diversos equips importants d'Europa

Després de diverses temporades destacant a un alt nivell i sent un dels millors porters d'Europa, el València es veu forçat a buscar un substitut per a Mamardashvili. El porter georgià està completant una temporada extraordinària i sembla inevitable que acabi sent traspassat , especialment considerant la política de fitxatges i vendes de Peter Lim. Durant l'etapa de Lim, els millors jugadors de l'equip han marxat, i Mamardashvili podria ser el següent en unir-se a aquesta llista.

Diversos grans equips d'Europa mostren interès, especialment Chelsea. Per això el club necessita trobar un substitut adequat. En aquest sentit, s'ha especulat amb diversos noms, però el principal candidat per reemplaçar-lo sembla que és Lucas Cañizares, fill de la llegenda del València, Santi Cañizares. Amb 21 anys i veient tancades les portes del primer equip del Reial Madrid, sembla probable que abandoni el club blanc més aviat que tard.

Lucas Cañizares is the FUTURE GK of Real Madrid

El València creu que podria seduir Cañizares per fitxar, especialment tenint en compte la seva connexió amb la ciutat, ja que va néixer a València i el seu pare va tenir una carrera destacada al club. A més, és important destacar que Cañizares serà agent lliure aquest estiu, cosa que significaria un fitxatge a cost zero.

Tot i que de moment no hi ha negociacions, el club considera Cañizares com una opció viable per substituir Mamardashvili. Tot i això, la situació final dependrà de com es desenvolupin els esdeveniments durant l'estiu, quan aclarirem el futur del porter georgià, que disputarà l'Eurocopa amb el seu país per primera vegada a la història.