Muntatge amb una ombra a la part inferior esquerra, el València al centre de la imatge i l'escut del Leganés a la part superior dreta

El València podria deixar el Leganés sense un dels seus futbolistes més destacats

L'equip che aposta per un dels jugadors més destacats de l'equip madrileny

El Leganés comanda amb mà de ferro de la Lliga Hypermotion, ja que és el líder de la classificació en solitari i amb 3 punts més que l'Elx , que és el seu immediat perseguidor. La gran temporada que està fent el conjunt de Borja Jiménez el converteixen en un dels grans candidats a l'ascens a la lliga EA Sports la temporada que ve. El conjunt cogombre s'ha mostrat molt consistent en defensa, ja que només ha encaixat 20 gols en 31 jornades, sent el menys golejat de la categoria. Tot plegat ha propiciat que diversos clubs de primera divisió ja s'hagin fixat en alguns dels seus jugadors.

La gran igualtat a la Lliga Hypermotion

Tot i això, la gran igualtat que hi ha a la Lliga Hypermotion fa pensar que fins a les darreres jornades no s'acabarà de dirimir qui són els equips que opten a l'ascens directe, així com als que jugaran el play off d'ascens. Doncs les diferències són mínimes a la classificació. L'Espanyol, tercer, és a 1 punt de l'Elx, però és que les posicions de play off estan compactades amb una diferència de només 3 punts. I els equips que aspiren entrar a play off ens trobem a 4 equips que estan a només 2 punts d'ocupar aquestes posicions.

El València pretén fitxar Diego Conde del Leganés

Els excelsos números que està fent l'arquer madrileny del Leganés, sent el menys golejat de la categoria, l'avalen com a ferm candidat a fer el salt a la Lliga EA Sports la temporada que ve. Conde ja sap què és jugar a primera ja que va estar a les files del Getafe durant dues temporades, tot i que només va poder disputar 5 minuts. Però aquest any ha estat el de la seva explosió, havent jugat 29 partits, amb 19 gols encaixats i deixant la porteria a 0 fins a 14 ocasions.

La possible marxa de Giorgi Mamardashvili

Les bones actuacions de l'arquer georgià del València han propiciat que molts equips el pretenguin per a la propera campanya. El València, coneixedor d'aquesta situació, s'ha posat fil a l'agulla per portar un porter que li ofereixi les mateixes garanties que Mamardashvili. En els 28 matxs que ha disputat ha rebut 32 gols i ha deixat la porteria a 0 fins a 9 ocasions. Se'n vagi o no el porter georgià, la possible arribada de Diego Conde al conjunt che li podria donar una alternativa a Mamardashvili, podent entrar en rotacions, i augmentant encara més la competència de la porteria valencianista.

Giorgi Mamardashvili - World Class Goalkeeper | 2024

En cas que el georgià decideixi marxar, Conde compleix tots els requisits que demana el València sent un porter amb grans reflexos a les àrees i gran capacitat de lideratge. Amb més de 3 mesos per a l'obertura del mercat d'estiu, el València haurà de continuar treballant per continuar mantenint el nivell exhibit aquest any a la porteria.