Possible fitxatge de la UD Las Palmas amb l'Estadi de Gran Canària de fons

La UD Las Palmas vol pescar a la Lliga portuguesa per a la seva davantera

Millorar la línia ofensiva, prioritat absoluta a la Unión Deportiva

La UD Las Palmas ha posat els seus ulls a Héctor Hernández, davanter del Chaves, com una possible incorporació per enfortir el seu atac de cara a la temporada que ve. Aquest moviment s'emmarca dins de la necessitat imperant de fitxar futbolistes ofensius que puguin aportar el gol que ha faltat aquest any.

Héctor Hernández ha tingut una temporada 2023/24 destacada amb el Chaves a la Lliga portuguesa, anotant 14 gols en 32 partits i sent una peça clau en l'esquema ofensiu de l'equip. El seu rendiment no ha passat desapercebut, i Las Palmas hi veu una oportunitat per solucionar els seus problemes de cara a porta. Amb 28 anys, Hernández està en un moment ideal de la seva carrera per assumir un nou desafiament en una lliga competitiva com LaLiga.

A més, la seva vinculació contractual amb el GD Chaves va acabar el 30 de juny passat i, per tant, ara és agent lliure. Dit d'una altra manera, arribaria de franc a la Unión Deportiva. Un factor que, sens dubte, propicia que la seva candidatura adquireixi més interès.

Un passat a Espanya i un futur també?

El davanter espanyol té una trajectòria interessant que inclou passos per clubs com el Real Oviedo, Albacete i l'Atlètic de Madrid B, entre d'altres, abans d'arribar al gener a Portugal. La seva experiència al futbol espanyol li permetria adaptar-se ràpidament a l'estil de joc de Las Palmas, i la seva capacitat per jugar tant com a davanter centre com a qualsevol dels dos costats li atorga una versatilitat valuosa per a qualsevol entrenador.

L'estil de joc d'Héctor Hernández es caracteritza per la seva mobilitat, capacitat per associar-se amb els companys i el seu instint golejador. És un davanter que no només es queda a l'àrea esperant la pilota, sinó que també participa activament en la creació de jugades i en la pressió alta, aspectes que encaixen perfectament amb la filosofia de joc de Las Palmas. A més, la seva fortalesa física i habilitat per al joc aeri li permeten ser una amenaça constant a l'àrea rival.

La necessitat de fitxar davanters és urgent per a Las Palmas, que ha tingut problemes per trobar un golejador consistent les últimes temporades. La sortida de jugadors clau i la manca d'un referent en atac han fet que el club busqui solucions al mercat de fitxatges. Ara, de fet, l'únic ariet en nòmina en què confien és un veterà Jaime Mata; Cedric i Sory Kaba, en principi, sortiran cedits.