Muntatge amb una imatge de Javier Garcia Pimienta. A la cantonada superior esquerra, l'escut de la UD Las Palmas. A la cantonada inferior esquerra, dues ombres d'home representant els dos fitxatges que vol fer la UD Las Palmas

La UD Las Palmas vol fitxar dos jugadors de la Lliga Hypermotion

El conjunt canari ja prepara la temporada següent amb dos fitxatges de molt nivell

La UD Las Palmas està sent una de les revelacions de la temporada l'any del seu retorn a la màxima categoria del futbol espanyol. L'equip de García Pimienta, sortit de les categories inferiors del FC Barcelona, està protagonitzant un campionat en què està practicant un molt bon joc i és conscient que alguns jugadors que estan destacant podrien ser fitxats per altres equips la campanya següent.

El conjunt canari marxa 8è a la taula classificatòria amb 37 punts, a 5 punts del Reial Betis que marca la zona europea. Per tant, quadre insular apurarà totes les opcions que pugui per mirar de ser l'any que ve a Europa a les 11 jornades que queden per al final del campionat.

Manu Fuster i Pampín són els noms escollits

Manu Fuster és un centrecampista que destaca a l'Albacete Balompié i que reforçaria la medul·lar de l'equip canari. Fuster és un dels jugadors més destacats del conjunt manxec, raó per la qual podria fer el salt a la primera divisió. Als seus 26 anys seria una gran oportunitat per exposar el seu talent, ja que a l'Albacete Balompié, on va arribar el 2019, ha jugat un total de 178 partits en què ha anotat un total de 31 gols. Té contracte fins al 30 de juny del 2025 i un valor de mercat de 2 milions d'euros. L'equip canari confia a obtenir-lo per un preu força menor a causa de la proximitat de la fi del seu contracte.

L'altre futbolista que recalaria a l'equip canari és Pampín, l'actual jugador de l'Andorra acaba contracte aquest any i arribaria lliure i a cost 0. Pampín és un jove defensa de 23 anys, i que ha estat internacional amb Espanya a les categories sub-17 i sub-19. Precisament, amb la selecció sub-17 es va proclamar campió de l'europeu del 2017 disputat a Croàcia. El futbolista gallec ha disputat 51 partits amb l'Andorra i ha fet 1 gol.

Crazy Skills And Goals(Manu Fuster)

Fàcil encaix a l'equip de García Pimienta

Tots dos jugadors podrien encaixar a la perfecció a l'equip canari, ja que García Pimienta acostuma a poblar la medul·lar amb 3 centrecampistes, posició en què podria tenir molt protagonisme Manu Fuster, centrecampista de molt malbaratament físic i que també es pot moure a la zona de la mitja punta.

Per la seva banda, Pampín podria ser una alternativa a Saúl Coco i Mika Marmol a l'eix de la defensa insular. Una línia que García Pimienta tindria ben coberta i reforçada amb l'arribada de Pampín a la finestra d'estiu que ve. Sens dubte, que tant Fuster com Pampín seran baixes molt sensibles als seus respectius equips ja que són part de la columna vertebral de tant Albacete com Andorra.