Jude Bellingham en un camp de futbol amb una pilota a la mà

La sanció que podria rebre Bellingham després de ser expulsat contra el València

L'astre anglès podria rebre una sanció severa

El matx a Mestalla entre el València i el Reial Madrid encara porta cua després del polèmic final decretat pel col·legiat Gil Manzano uns segons abans que Bellingham de cap anotés el que hagués estat el 2 a 3 i victòria dels blancs. Bellingham es va dirigir al final del matx, enmig d'una enorme baralla, i li va dir ''it's a fucking goal'', una expressió que l'àrbitre extremeny va sancionar automàticament mostrant-li la cartolina vermella al davanter del Reial Madrid.

Els nervis estaven a flor de pell i el 5 del Madrid no es va poder contenir i va desfermar la ràbia contra Gil Manzano que va ser implacable a l'hora de sancionar-lo.

Mínim 2 partits de sanció per a Bellingham

A l'espera de la reunió del Comitè de Competició de dimecres que ve, al futbolista anglès se'l podria sancionar amb 2 partits, de manera que es perdria tant el partit contra el Celta de Vigo al Bernabéu com el d'Osasuna al Regne de Navarra . Bellingham pot ser sancionat per l'article 127 del Codi Disciplinari perquè la seva frase es considera un menyspreu a l'àrbitre de la trobada. La sanció podria ser fins i tot de 3 partits o d'un mes en el grau màxim.

A falta de confirmar-se és clar que Ancelotti no podrà comptar amb una de les seves estrelles per als partits de lliga més immediats del conjunt blanc.

ESCÁNDALO FINAL EN MESTALLA, GOL NO VÁLIDO DE BELLINGHAM Y EMPATE ÉPICO ENTRE VALENCIA Y REAL MADRID

Raíllo i Van der Heyden, els casos més recents

Fa tan sols dues jornades a la trobada entre la Reial Societat i el Mallorca, els jugadors del conjunt balear, Raíllo i Van der Heyden, van ser sancionats aplicant-los l'article 127 del Codi Disciplinari. Tots dos futbolistes van portar a terme protestes al col·legiat que van ser dictaminades com a desconsideracions greus.

En el cas de Raíllo al final el Comitè li va imposar un partit de sanció, perdent-se el partit contra l'Alabès a Mendizorroza. Més contundent va ser el Comitè amb el belga Van der Heyden a qui el van sancionar amb dos partits, a més d'imposar-li una multa de 600 euros i una altra accessòria de 700 euros al club insular. Aquests dos casos serien els precedents més recents de l'aplicació del mateix article sancionador al qual es podria imposar al madridista Bellingham per les seves protestes al col·legiat Gil Manzano al partit de Mestalla.