Muntatge amb l'estat de Gran Canària, i l'escut de la UD Las Palmas a l'esquerra i l'escut del Real Betis a la dreta

L'intercanvi que la UD Las Palmas proposa al Betis

El conjunt canari proposa un bescanvi de jugadors per a aquest mercat d'estiu

S'acosta el mercat estiuenc i les especulacions sobre els possibles fitxatges comencen a agafar força. La UD Las Palmas ha anat de menys a més aquesta temporada en què ha acabat patint per assegurar la categoria.

Per la seva banda, el Reial Betis tornarà un any més a Europa, encara que sigui a la Conference League ja que en el partit transcendental contra la Reial Societat va ser incapaç de doblegar el quadro donostiarra. Amb tot, tots dos clubs estarien planejant un intercanvi de jugadors .

Borja Iglesias per Álvaro Valles i Alberto Moleiro

El davanter gallec tornarà de la seva cessió al Bayer Leverkusen on amb prou feines ha tingut minuts. Borja Iglesias està passant un sotrac en la seva carrera esportiva i n'és una prova els 10 partits que ha jugat amb l'equip teutó sense aportar gols ni assistències.

La UD Las Palmas creu que un bon Borja Iglesias amb capacitat per tornar a explotar pot donar-se en qualsevol moment . Per a García Pimienta, la inclusió del 'Panda' seria un altre recanvi a la davantera que conformen Sandro i Munir. I que pugui recuperar els seus millors registres com els 52 gols que va anotar amb el Betis en 181 partits .

Borja Iglesias | Todos los goles en el Betis | 2019-2024

L'equip insular pot ser de bon encaix a Borja Iglesias ja que García Pimienta sol jugar amb un 9 referència, a més d'un joc que es basa en el control de la pilota . Els seus equips destaquen per ser posseïdors de la pilota i buscar espais curts on Iglesias es pugui moure per rebre i finalitzar.

A canvi, el tracte seria que el club canari deixés l'arquer Álvaro Valles i el talentós centrecampista Alberto Moleiro . Valles s'ha destapat fent una temporada estel·lar, que ha encaixat 44 gols en 37 partits i ha deixat en nou ocasions la porteria a 0.

Alvaro Valles ● Las Palmas ● Best Saves ► Welcome To Barcelona

Valles destaca per la seva contundència a les disputes aèries, bon maneig del joc de peus i grans reflexos sota pals . Tot i que té contracte fins al 2025 podria ser una alternativa més que fiable per als de l'Heliòpolis a Rui Silva.

Pel que fa a Alberto Moleiro, és on el club insular té més dubtes ja que sap que es tracta d'un futbolista de molt talent . Moleiro ha disputat 28 partits, ha anotat 3 gols i ha donat 3 assistències. Moleiro és un cas més peculiar, ja que té contracte fins al 2026 i una clàusula de rescissió de 60 milions d'euros.

Alberto Moleiro 2022/23 ► Magic Skills & Assists - Las Palmas | HD

Moleiro li pot venir com a anell al dit l'estil de Pellegrini, que busca un joc de possessió de pilota on els jugadors més talentosos com Moleiro adquireixen protagonisme , a més de plantejar un joc amb profunditat i canvis de ritme, on la visió del joc de Moleiro el pot encaixar.

A falta que s'acabi d'encaixar tots els aspectes de l'hipotètic acord, Betis i UD Las Palmas ja han mantingut els primers contactes per poder dur a terme un bescanvi de jugadors que beneficiï les dues parts.