Muntatge amb un partit de la UD Almeria, l'escut del club a dalt a l'esquerra i una ombra negra al centre

La UD Almeria vol el central de moda de la Lliga Hypermotion: 10 milions

El conjunt andalús va estar a punt de fitxar-lo l'estiu passat

A mesura que s'acosta l'estiu la UD Almeria intensifica les seves gestions per mirar de confeccionar un equip que tingui aspiracions clares de tornar a recuperar una categoria que, avui dia, està molt complicat que pugui romandre una temporada més.

Actualment, i amb la nouvinguda de l'experimentat entrenador madrileny Pepe Mel, l'Almeria segueix sent el fanalet vermell de la Lliga EA Sports amb 13 punts, només havent guanyat un matx, i veure com la salvació la té a 15 punts marcant-la el Celta de Vigo en aquests moments. Amb aquest panorama el club que presideix Turki Al-Sheikh tornarà a l'ofensiva amb alguns jugadors que ja va tenir al cap la campanya passada.

Alejandro Francés, el central per a la temporada 2024/2025

Un dels centrals amb més cotització de la Lliga Hypermotion és, sens dubte, el jove de 21 anys Alejandro Francés. El central aragonès té contracte amb el Reial Saragossa fins al 2025 i una clàusula de rescissió de 20 milions d'euros, que es rebaixaria a la meitat si l'Almeria el fitxa en segona .

La temporada passada Francès va estar molt a prop de fer el salt a primera fitxant pel conjunt almerienc, però les negociacions entre els clubs es van aturar ja que el llavors entrenador, Vicente Moreno, va demanar la incorporació del mexicà César Montes procedent de l'Espanyol. Montes recalava el Power Horse Stadium després que es desemborsés 12'5 milions d'euros fixos i 2'5 milions en variables, amb un contracte de 6 anys i una clàusula de recisió de 40 milions d'euros.

La sortida de Montes acceleraria l'arribada d'Alexandre Francès

Amb aquesta tessitura la UD Almeria ja està treballant a buscar-li una sortida a César Montes. Desprendre's el defensa mexicà per una bona quantitat de diners acceleraria les operacions per a la tan anhelada arribada d'Alexandre Francès.

Els números de Francès aquesta temporada són excelsos ja que ha jugat 27 partits i ha anotat 3 gols , sent una de les peces clau de l'engranatge de la selecció espanyola sub 21 amb què va disputar el passat Europeu de Geòrgia i Romania, i que li va valer la trucada del seleccionador absolut, Luis de la Fuente, el 6 de setembre del 2023 per entrenar amb la selecció.

Un contracte per a 5 temporades

L'Almeria és un club que se sol caracteritzar per fitxar jugadors amb contractes de llarga durada, i en el cas d'Alejandro Francés no se'n faria una excepció. Si el central aragonès acaba arribant al conjunt andalús el proper any es preveu que sigui amb un contracte que el vinculi entre 5 o 6 temporades amb una clàusula que pujaria en funció de la nòmina i la fitxa . A falta de certificar el descens de l'equip d'Almeria a la Lliga Hypermotion, el club ja ha intensificat l'arribada d'un dels centrals de moda, i amb més projecció, de la categoria de plata del futbol espanyol.

Autor: Conjunt Indàlic @C_Indalico