Muntatge amb l'estadi Santiago Bernabéu, Tomás Roncero al centre de la imatge i un cercle amb Kylian Mbappé a la part superior dreta

VÍDEO: Quan Tomás Roncero va prometre trencar el carnet de soci si arribava Mbappé

L'hemeroteca posa en evidència el periodista merengue sobre el cas Mbappé

Tomás Roncero és un dels periodistes més controvertits del periodisme esportiu a nivell nacional. Redactor del diari AS i col·laborador del 'Chiringuito de Jugones', Roncero ha estat a l'ull de l'huracà de diferents polèmiques que ha protagonitzat l'histriònic periodista.

Tomás Roncero va ser viral després de la final de Champions League que el Reial Madrid va vèncer el Borussia de Dortmund a Wembley per 2 gols a 0, on se'l veia afònic i visiblement emocionat per la conquesta de la 15a Champions del conjunt merengue.

I és que el madridisme viu moments d'eufòria. L'any del seu triplet, el Madrid no va trigar ni 48 hores a anunciar el fitxatge de Kylian Mbappé pel Reial Madrid per a les properes 5 temporades, a raó de 77'5 milions d'euros per temporada que rebrà el crac francès de 25 anys .

El fitxatge de Mbappé pel Reial Madrid

El fitxatge de Mbappé pel Reial Madrid després de tants anys esperant-lo a la capital blanca ha desfermat l'eufòria de Tomás Roncero. Que al seu twitter oficial li dedicava un cartell de benvinguda a l'astre gal.

Però si estirem la hemeroteca, Tomás Roncero ha protagonitzat escenes esperpèntiques, sent sempre molt díscol a l'arribada de Mbappé per les diferents negatives que li ha donat al Reial Madrid aquests últims anys. Roncero, caçat en un vídeo, va expressar la seva voluntat de trencar el carnet del Reial Madrid si Mbappé acabava fitxant pel Reial Madrid. Unes paraules que ja se les recorden molts usuaris i que se les ha hagut de menjar amb patates.

Crítiques de Tomás Roncero a Kylian Mbappé

El peculiar i fanàtic periodista madridista ha estat molt crític amb les últimes decisions de Mbappé de quedar-se al PSG. Fa poc més d'un any Roncero afirmava que: "Per esperar Mbappé el Reial Madrid no va fitxar el juliol Kane quan li van oferir i Ancelotti era el que volia.

Fixa't ara, Kane tots els gols que està fent al Bayern de Munic. Per aquest noi (Mbappé), Haaland no va venir al seu dia tampoc. Ja no sé què més cal condicionar per als capricis”.

I és que Roncero no es va tallar un pèl a posar Bellingham per davant de Mbappé quan va reconèixer que: "Tampoc em fio. Quan vindria i estava fet, no va venir. Ara que és impossible, aquest oncle arribarà i dirà 'oye, que m'he adonat que la meva vida és un desastre, que sóc l'oncle més ric del món, però el més infeliç i amargat.

Vull algun dia guanyar alguna cosa i m'han dit que això al Madrid”. Si es posa de genolls i en una roda de premsa surt plorant, fent el canell i humiliant-se... Si cobra un euro més que Bellingham agafa la porta, pont aeri i ves a París, majete. 'Au revoir'. No cobraràs un euro més que Bellingham perquè no ets ningú al costat de Bellingham. A partir d'aquí, negociem".

Tomás Roncero segueix fent el ridícul amb els seus comentaris, tots ells queden reflectits a les seves xarxes socials i que després se li acaben girant en contra convertint-se en viral.