Muntatge amb l'estadi Lluís Companys, Ter Stegen al centre de la imatge i una creu vermella a dalt a la dreta

Ter Stegen desmenteix una informació que ha aparegut sobre ell

El porter alemany del Barça surt al pas sobre unes afirmacions sobre la seva persona

Marc André Ter Stegen és un dels capitans del Barça i homes de més pes dins del vestidor culer en aquests moments. La temporada del porter alemany ha estat notable malgrat els mals resultats que ha aconseguit el seu equip que s'ha quedat en una temporada en blanc.

No en va, el porter de Mönchengladbach va estar un mes de baixa per uns problemes a l'esquena, i que va haver de ser substituït per Iñaki Peña. Ter Stegen ha fet uns bons números aquesta campanya en què ha disputat 28 partits i ha rebut 27 gols deixant la porteria a zero fins a 15 ocasions .

Marc-André ter Stegen 2023/24 ● The Spider Man ● Crazy Saves & Passes , Skills | FHD

Sens dubte, són números que ho avalen com un dels millors porters del vell continent, amb una mitjana de menys d'un gol per partit, i amb una gran jerarquia i lideratge dins del terreny de joc. Tot i no haver estat el Zamora aquest any les sensacions del teutó han estat molt bones.

Ter Stegen desmenteix una informació sobre ell

El porter germà va sortir al pas d'unes informacions que van publicar al podcast 'Barça Reservat' de Catalunya Ràdio, en què asseguraven que Ter Stegen, finalitzat el partit amb derrota al Lluís Companys contra el Girona, va transmetre el malestar global del vestidor cap a Xavi Hernández.

Davant d'aquesta situació, el capità del Barça ha volgut tallar la polèmica d'arrel publicant a les seves xarxes socials un contundent i rotund missatge en què afirma: "La història publicada per 'Barça Reservat' ataca directament els meus valors personals i no toleraré que algú utilitzi el meu nom, per crear males vibracions basades en una informació falsa. Si mai vull dir o informar d'alguna cosa, sempre seré molt directe amb la persona.

De fet, Xavi Hernández no va amagar mai que el vestidor estava unit entorn de la seva figura, unes declaracions que va tornar a repetir a la roda de premsa del mes d'abril en què se'l ratificava com a tècnic per al següent any després d'haver-lo fet canviar d'opinió.

Ter Stegen, números de crac fins al 2028

El porter alemany va estendre el contracte l'any passat fins al juny del 2028, després de portar ja 10 temporades com a blaugrana en què els números són demolidors i és que ha encaixat 404 gols en els 411 partits que ha disputat. Això significa menys d'un gol per partit de mitjana.

Ter Stegen va aconseguir finalment el seu primer premi Zamora la temporada passada, després d'haver estat molt a prop altres vegades. Tot i atresorar un reconeixement al porter menys batut Ter Stegen és una assegurança de vida sota pals i que gràcies a les seves intervencions el Barça ha sumat molts punts durant aquestes 10 temporades.