Muntatge amb una imatge de Joan Laporta a primer terme ia la cantonada superior esquerra, dins d'un cercle, una ombra d'home negre amb una bandera d'Itàlia

El tapat del Barça per al lateral dret

Jove, talentós i que ja brilla a la Sèrie A

El FC Barcelona té a l'agenda dur a terme fitxatges de garanties que li permetin confeccionar una plantilla competitiva la propera campanya en què pugui lluitar per tots els títols possibles. Una de les posicions on s'agafa l'equip blaugrana és la del lateral dret. Doncs Cancelo no ha pogut a penes sortir-se'n en aquesta posició per les baixes que, acusat l'equip en lateral esquerre, una altra posició on l'equip de Xavi Hernández haurà de mirar de fitxar al mercat d'estiu.

Però cal recordar que Cancelo està a préstec pel Manchester City i la idea dels de Pep Guardiola és traspassar-lo ja al final de la temporada. Aquest fet implicaria que si el Barça es vol quedar a l'internacional portuguès haurà de pagar 35 euros que és el que demana el club anglès, mentre que al Barça no accepten més de 25 milions.

Apareix l'opció Yan Couto

Ahir parlàvem de l'interès del Barça per aconseguir Yan Couto, El lateral del Girona està quallant una gran temporada amb 25 partits jugats, 1 gol i 8 assistències. El seu desplegament físic pel carril dret, la seva enorme velocitat i capacitat de baixar a defensar el converteixen, als 21 anys, en un jugador cotitzat, encara que d'entrada el seu preu seria menor al de Cancelo si el Barça el decideix fitxar-lo. El lateral està despertant l'interès de diversos clubs i, en aquest sentit , el Barça s'haurà de moure ràpid i ser àgil per poder arribar als agents del futbolista internacional pel Brasil.

Michael Kayode, el tapat per al lateral dret

I és que les últimes hores ha emergit la figura de Michael Kayode que milita, actualment, a la Fiorentina. És un jove lateral de 19 anys que ja ha estat capaç d'anar-se fent un forat al conjunt italià, disputant 26 partits i havent anotat 1 gol.

Michael Kayode - A Talent You NEED to Know - 2023ᴴᴰ

Tant des de l'àrea tècnica com per part de Xavi Hernández es veuen amb molt bons ulls la possible arribada de Kayode al Barça . Però el handicap del fitxatge del lateral italià són les altes pretensions que té la Fiorentina per mirar de vendre'l. I és aquí on podrien entrar les complicacions i fer aquest fitxatge una empresa molt complicada perquè acabi arribant a bon port.