Muntatge amb l'Estadi Santiago Bernabéu, amb Susana Guasch al centre, una emoticona enfadada a dalt a l'esquerra i un cercle amb Pep Guardiola a dalt a la dreta

Susana Guasch torna a la càrrega contra Pep Guardiola

La periodista continua justificant el seu odi cap al tècnic català del Manchester City

La periodista Susana Guasch no ha amagat mai la seva animadversió cap a la figura de Pep Guardiola. De fet, han estat recurrents els seus qualificatius de desaprovació al voltant del tècnic català del Manchester City i que alguna polèmica o discussió en directe li ha generat.

L'última va ser quan en un programa de televisió va dir que Guardiola, malgrat que li havien donat els millors equips, fent al·lusió al Bayern Munic i al Manchester City, no havia aconseguit alçar-se amb la Champions. Però Guardiola li va caure la boca la temporada passada quan es va coronar amb la consecució de la Champions League . Guardiola és el segon entrenador amb més Champions, un total de 3, només darrere de Carlo Ancelotti amb 4 .

Guasch justifica les paraules contra Pep Guardiola

Lluny de retirar les paraules sobre Pep Guardiola, Guasch ha fet una defensa a ultrança del seu discurs bel·ligerant contra el tècnic del City. En aquest sentit, Guasch va reconèixer que: ' 'No vaig dir que Guardiola fos un fracassat, com es va explicar. Déu em lliuri! A alguns els sorprendrà, però sé explicar els títols que té el Pep i valorar la seva influència al futbol. El que vaig dir va ser que, fins aquell moment, que encara no havia guanyat amb el City, anava de fracàs en fracàs a Champions des que se'n va anar del Barça” .

REPUGNANTES DECLARACIONES DE LA SUPUESTA PERIODISTA SUSANA GUASCH SOBRE PEP GUARDIOLA Y EL CITY

Sembla que Guasch volia suavitzar els seus qualificatius de ''fracassat'' propinat a Guardiola en un plató de televisió, però sense retrotreure's de les paraules proferides amb què va ser entrenador del Barça. Guasch no ha amagat mai el madridisme i ha arribat a tenir xocs amb altres madridistes com és el fet de Jorge Valdano quan es va oposar a l'opinió de la periodista sobre que Guardiola fos un fracassat.

El Reial Madrid-Manchester City es desafiaran a l'Etihad Stadium

Després del partit disputat ahir a la nit al Santiago Bernabéu, va deixar l'eliminatòria de quarts de final de la Champions molt oberta entre el Reial Madrid i el Manchester City. Tot i que els citizens es van posar fins en dues ocasions per davant al marcador, l'equip de Carlo Ancelotti va saber reaccionar i Valverde empataria a 3 gols quan faltaven 10 minuts per al final del matx.

Amb aquest resultat, tot queda pendent de la tornada a l'Etihad dimecres que ve, on el City es fa molt fort en cas, i on ja va ser capaç d'eliminar el Reial Madrid la temporada passada. Els números dels de Manchester són molt bons ja que porten 26 partits oficials consecutius sense conèixer la derrota, des del 6 de desembre quan van caure 1 a 0 contra l'Aston Villa .

Passi el que passi, és clar que la tensió Guasch-Guardiola és latent, i l'entrenador català intentarà tornar a callar la periodista amb una nova victòria deixant el Madrid fora de la Champions per segon any consecutiu i de passada, deixant ben clar que , malgrat els intents de la periodista per desacreditar-ho, Guardiola no és un tècnic fracassat.