Muntatge amb l'estadi de Montilivi, Aleix García al centre de la imatge i un cercle difuminat a dalt a la dreta

Sortida imminent d'Aleix García: Un club de Champions pagarà fins a 20 milions d'euros

El centrecampista del Girona FC ja tindria signat el traspàs a un equip Champions

Aleix García ha estat el timó d'un Girona FC històric que ha estat capaç d'accedir per primera vegada a Europa, i per la porta gran la Champions, exhibint un futbol d'alts quirats i la referència del seu equip al centre del camp.

L'equip de Michel Sánchez ha estat capaç de fer més de 80 punts en lliga, quedant en tercera posició a la taula classificatòria, cosa que és de lluny la millor temporada de tota la història del club, i un dels que té en bona mesura culpa d'això és el centrecampista d'Ulldecona, Aleix García.

El Bayer Leverkusen fitxarà Aleix García

I si històrica ha estat la temporada del Girona FC, també quedarà per a la posteritat la campanya del Bayer Leverkusen de Xabi Alonso que s'ha proclamat, per primera vegada a la història, en campió de la Bundesliga alemanya sense haver perdut ni un partit i traient-lo 18 punts al segon.

L'equip teutó ja s'hauria mogut molt ràpid, ja que segons informacions de Sky Sports Alemanya , i confirmat també per Mundo Deportivo, el Bayer Leverkusen aconseguirà els serveis d'Aleix García per una suma de 15 a 20 milions d'euros .

Números de crac i paraules amb gust de comiat

Els números del centrecampista d'Ulldecona han estat excelsos, ja que en els 37 partits que ha disputat ha marcat 3 gols i ha donat 6 assistències , sent un dels motors del doble pivot de l'equip de Michel Sánchez. Unes estadístiques que ho han portat a estar al focus dels grans d'Europa.

ALEIX GARCIA 2024 ● Welcome to Bayer Leverkusen ⚫️???

Aleix García ja va dedicar unes paraules emotives a la rua que l'equip va fer pels carrers de Girona i en què va expressar que: “Aquest any ha estat molt emotiu. He tingut la sort de poder portar el braçalet de capità en molts partits d'aquesta temporada i ha estat un privilegi perquè és el club que vull” .

Aleix va acabar sentenciant que: “Dins meu, sincerament, em sento afligit per tot el que hem gaudit, tant de bo hagués pogut durar molt més temps” . Unes paraules que deixaven la porta oberta a una sortida més que probable que s'ha acabat concretant aquest dilluns.

Aleix García deixarà el Girona FC després d'haver viscut 2 etapes diferents, i en què acumula uns registres de rècord, ja que ha disputat amb l'elàstica del Girona 172 partits oficials, en què ha marcat 8 dianes i ha brindat fins a 21 assistències .

Dura competència a Leverkusen

Però el nou repte d'Aleix García no s'entreveu gens fàcil. Xabi Alonso ho podrà acomodar fàcilment al doble pivot que també utilitza en el seu onze titular el tècnic donostiarra i on solen jugar futbolistes de gran qualitat i experiència com l'helvètic Xhaka i l'argentí Exequiel Palacios .

Aleix pot ocupar clarament el rol de migcentre creatiu, sense deixar de banda la seva solidaritat defensiva a l'hora de fer cobertures als seus companys, i que dotarà el Bayer Leverkusen amb més consistència i solidesa al centre del camp perquè l'equip de Xabi Alonso segueixi fent història.