Muntatge amb una imatge de l'estadi de Mestalla de fons i en primer terme, Simeone amb ulleres de sol i somrient

Simeone vol pescar al València per a la defensa de l'Atlètic de Madrid

Davant les possibles sortides al mercat d'estiu els matalassers busquen un central de garanties

L'Atlètic de Madrid, en vigílies a un dels partits més importants de la temporada a la tornada de vuitens de final de la Champions League davant l'Inter de Milà, segueix treballant per poder armar una plantilla que li sigui del tot fiable i competitiva Cholo Simeone. Aquest any els matalassers busquen estar entre els 8 millors equips del vell continent, alhora que se li acosta una fèrria pugna amb l'Athletic Club per entrar en posicions de Champions la propera campanya. Amb aquests dos fronts oberts el quadre blanc-i-vermell ja ha començat a planificar el que serà la seva plantilla per a l'any que ve, posant el focus en defensa.

L'opció Mosquera davant de les possibles baixes de Giménez i Hermoso

I especial atenció està posant l'Atlètic en la seva línia de defensa ja que davant la més que probable marxa de Giménez, després d'11 temporades al club, i de Mario Hermoso que queda lliure el proper 30 de juny i al qual ja li han caigut Simeone s'ha fixat en el jove central del València Cristhian Mosquera. El jove de 19 anys està satisfent una excel·lent temporada amb l'equip txe, amb el qual ja ha jugat 25 partits en aquest curs.

Tenint un valor de mercat que s'aproxima als 10 milions d'euros té una quota de rescissió de contracte de 25 milions d'euros. Unes quantitats que són un clar escull per a l'Atlètic de Madrid que té una política de fitxatges poc costosos i amortitzables, combinat amb sortides que li permetin equilibrar la balança.

Cristhian Mosquera is a Perfect Defender 🇨🇴

Possible convocatòria de Mosquera amb Espanya

Mosquera, encara que ha nascut a Espanya, és fill d'immigrants colombians el que podria jugar tant amb Espanya com amb la selecció sud-americana. Se sap que 'la Roja', el va convocar per a partits de la categoria Sub-19 i ara ho tenien a la mira per integrar la categoria Sub-21.

Tot i això, el que recentment va passar amb Brahim Díaz i la seva decisió de jugar pel Marroc i no per Espanya ha aixecat l'alerta al seleccionat espanyol sobre que se'ls pugui escapar Mosquera. A més, la possible sortida de Mosquera del València deixaria molt minvat el centre de la defensa ja que Diakhaby es va lesionar de gravetat al partit contra el Reial Madrid i es perdrà tot el que queda de temporada i part de la següent, sempre que pugui tornar als terrenys de joc.

Mario Hermoso, gran interès del Barça

Un dels jugadors que acaba contracte aquest estiu a l'Atlètic de Madrid és Mario Hermoso. El central i lateral esquerrà matalasser podria tenir les maletes fetes per a la propera campanya. És un jugador que per la seva polivalència al camp, desplegament físic , gran joc aeri i capacitat d'atacar i, alhora, defensar ho fan un futbolista molt atractiu per al futur Barça sense Xavi Hernández. Hermoso porta 5 temporades al club blanc-i-vermell havent anotat 6 gols i amb l'equip que s'ha consolidat a primera divisió.

Sent un futbolista en constant creixement ja n'hi ha molts que el vinculen a una possible sortida al FC Barcelona. En cas que aquesta salda es produís, sumada a una altra més que probable com la de l'uruguaià Giménez, obliguen l'Atlètic de Madrid a haver de buscar solucions a la zona de centrals, d'aquí que el millor posicionat sobre la base dels gustos de Simeone sigui el valencianista Mosquera.