Víctor Orta i els jugadors de la selecció colombiana

El Sevilla vol pescar al mercat colombià

Víctor Orta ha fet un cop d'ull a un dels jugadors més destacats del vigent campió de la Libertadores

El Sevilla està submergit en una dinàmica realment catastròfica aquesta temporada. Els sevillans vénen d'aconseguir tres punts transcendentals al Coliseum Alfonso Pérez. La victòria és un petit comodí per a un equip que, inexplicablement, s'ha vist absorbit pel drama i està batallant per no baixar a la Segona Divisió.

Han passat tres entrenadors al llarg del curs per la banca del Sánchez-Pizjuán i cap d'ells ha aconseguit trobar la tecla. De fet, tot apunta que Quique Sánchez Flores, actual tècnic sevillista, també abandonarà el club al final de la temporada. La cúpula directiva no vol que això torni a repetir-se el pròxim any i ja està per la tasca de dur a terme un rentat de cara a l'equip.

Amb tot, molts dels actuals jugadors de la plantilla se n'aniran per deixar buit altres que puguin arribar i rendir millor. Un dels casos més evidents passa a la demarcació de l'extrem dret, on hi ha quatre integrants, però el Sevilla només en té un. Per això, Víctor Orta ja valora candidats per reforçar el lloc; i el que més agrada és Jhon Arias, del Fluminense.

Jhon Arias i Lukebakio, els elegits

Durant aquesta campanya, el Sevilla ha comptat amb quatre drets extrems: Erik Lamela, Suso, Januzaj i Lukabakio. D'aquests quatre: el primer acaba contracte i el segon i tercer abandonaran el club aquest mateix estiu. Per a la 2024/25, Víctor Orta té entre cella i cella tancar l'arribada de Jhon Arias perquè pugui competir pel lloc amb Lukebakio.

L'atacant colombià de 26 anys és una peça clau al Fluminense; és el segon jugador amb més valor de l'equip brasiler. La seva participació va ser transcendental en la històrica consecució de la Copa Libertadores, la primera del club. A més, Jhon Arias també va ser el tercer màxim golejador del Mundial de Clubs passat.

Aquesta temporada, que ha començat fa només unes setmanes al Brasil, ja acumula 5 gols i 1 assistència en els 12 partits disputats pel Flu fins ara. És un jugador baixet, però amb una velocitat i una qualitat extraordinàries. També destaca en la seva habilitat per tirar desmarcatges a l'esquena de la defensa rival.

John Arias - Full Season Show - 2024ᴴᴰ

Rivals per al Sevilla

Amb tot, el valor de mercat actual són uns 12 milions d'euros, xifres assumibles per al Sevilla. Això sí, els sevillans hauran de competir amb el Galatasaray, que també està apuntant fort pel cafeter.

Amb tot, Jhon Arias, encara que no acaba contracte fins al 2026, està ansiós per poder aterrar al Vell Continent. A més, l'atreu molt més la idea de jugar a LaLiga que a la Superlig turca. Per tant, tots els astres estan alineats perquè s'acabi produint l'arribada del colombià a Nervión.