Muntatge amb l'estadi Sánchez Pizguán, Ansu Fati a l'esquerra, el logotip del Sevilla FC a dalt al centre i una ombra negra a la dreta

El Sevilla vol un jugador del Brighton a més d'Ansu Fati

El jugador del Brighton arribaria amb un reforç sota el braç

El Sevilla FC està en plena remodelació de la plantilla de cara a la temporada que ve. Amb diversos fronts oberts, Víctor Orta està intensificant els treballs per acabar de lligar el jugador del Brighton Ansu Fati. Al club sevillà creuen que l'ex del planter del Barça encara pot explotar tot el futbol que té a les botes.

Dins del capítol d'arribades el club preveu que s'hauran de fer altres incorporacions, sobretot a la parcel·la ofensiva, ja que Rafa Mir està sent temptat pel Betis la propera campanya i podria sortir al proper mercat d'estiu , a més de la imminent sortida de Marcos Encunya.

L'arribada d'Ansu Fati amb Valentín Barco

I és que Víctor Orta vol que l'atacant espanyol arribi amb un altre reforç de projecció de futur i qualitat, i aquest no és altre que Valentín Barco. Barco és un lateral esquerrà que també pot actuar de volant pel perfil esquerrà i que pot complementar Ansu Fati amb la seva gran visió del joc i capacitat per filtrar passades als davanters, i amb un Ansu Fati que ja es coneixen compartint vestuari al Brighton.

Valentín Barco ● Welcome to Brighton ??? Best Skills & Tackles

Tots dos jugadors serien unes apostes de futur, atesa la joventut que atresoren tots dos futbolistes. Barco, amb 19 anys, encara està en edat juvenil i Ansu Fati amb 21 anys ha disputat 17 partits a la Premier i ha anotat 2 gols . A les ordres de De Zerbi els dos jugadors han crescut futbolísticament i des del Sevilla es considera que estan en un moment dolç per poder fer el salt a la lliga espanyola. A més, Barco podria suplir perfectament la baixa d'Acuña al lateral esquerre.

Ansu Fati, arribaria a préstec una temporada després

El Sevilla ja havia intentat una ofensiva per aconseguir els serveis d'Ansu Fati, però el jugador propietat del Barça va preferir provar l'aventura al Brighton anglès. Aquest estiu recalarà al Sánchez Pizguán on espera trobar la seva millor versió, arribant cedit del Barça que seguirà molt de prop les evolucions del jove del planter blaugrana.

Ansu va tenir una irrupció meteòrica al primer equip del Barça, però les diferents lesions sofertes pel futbolista li han llastat , en bona mesura, la seva carrera esportiva. Ansu espera trobar al Sevilla una estabilitat que li permeti continuar progressant per poder arribar una altra vegada al nivell tan prometedor que va demostrar quan va pujar al primer equip del Barça amb només 16 anys.

Ansu Fati Brighton Skills in just 130 seconds