Montage amb Ábgel Haro, president del Real Betis, a l'estadi Benito Villamarín i un cercle difuminat a dalt a la dreta

El Betis vol un crac portuguès per a la posició d'extrem

L'equip de Manuel Pellegrini té al radar un jugador experimentat per a la propera campanya

El Real Betis es va deixar dos punts molt importants a l'empat a 1 gol contra el Sevilla FC del passat derbi sevillà. Els de Manuel Pellegrini estan en plena baralla per accedir a llocs europeus la temporada que ve. Doncs, actualment, són setens a dos punts de la Reial Societat i mantenint a 2 punts el València FC.

La temporada dels bètics ha estat molt regular malgrat les lesions que han hagut de patir, bona part del campionat domèstic a les posicions altes de la taula classificatòria. Però això no treu que des dels despatxos s'està treballant per conformar un equip que sigui competitiu per a un any que es preveu molt exigent amb la disputa de diverses competicions.

El Real Betis estaria disposat a fitxar Iván Cavaleiro

Cavaleiro és un extrem portuguès de 30 anys que milita a les files del Lille de la Ligue[1] . Aquesta no ha estat una temporada gaire fructífera per a ell, ja que una lesió de pubàlgia l'ha deixat allunyat dels terrenys de joc durant uns mesos. Fins ara Cavaleiro només ha pogut disputar 16 partits en què ha aportat un gol i una assistència al seu equip .

Ivan Cavaleiro - Welcome to Fulham (Best Moments, Goals, Assists and Skills)

Cavaleiro coneix la lliga espanyola, després del seu pas pel Deportivo de la Corunya la temporada 2024/2015, i on destaca la seva experiència a Anglaterra on a les files del Wolverhampton va arribar anotar 17 gols entre 2016 i 2019.

Talent i versatilitat

Cavaleiro està un punt de maduresa idoni per fer un salt en la seva carrera. Haurà de valorar l'opció del Llile, i el protagonisme que acabi tenint, ja que està lluitant per entrar a la propera Champions. El futbolista lusità destaca per la seva polivalència podent ocupar qualsevol de les posicions de l'atac i pel seu gran talent . Cosa que aniria molt bé al Real Betis davant les possibles sortides que es puguin produir al mercat estival.

La sortida d'Assana Diao us pot obrir les portes

La molt probable sortida del jove extrem senegalès de 21 anys rumb a la Premier League podria concedir moltes més opcions a Cavaleiro per assentar-se a l'onze titular de Manuel Peligrini . A més, un dels punts importants és que Cavaleiro acaba contracte aquesta temporada, cosa que facilitaria a un més la incorporació del talentós extrem portuguès.

No en va, el Real Betis haurà de seguir lluitant per consolidar plaça europea i perquè sigui un motiu que sedueixi el jugador lusità per acabar recalant a les files del club verd-i-blanc.