Youssef A Nesyri celebrant un gol

El davanter que interessa al Sevilla si se'n va En-Nesyri

El Sevilla busca substitut davant una sortida que cada cop és més factible

El Sevilla FC segueix somiant aconseguir llocs alts a la taula de la lliga d'Espanya. Potser les probabilitats que acabin guanyant el campionat no siguin del tot realistes, però quedar en zones altes a la taula augmenta els seus guanys i assegura la seva participació en competicions europees. Tenint present que En-Nesyri s'està plantejant una sortida del club, el Sevilla FC s'ha de preparar per si al final acaba marxant a un altre club. 

Qui pot substituir En-Nesyri?

El millor substitut per a En-Nesyri és un jove nigerià de 26 anys d'edat anomenat Kelechi Iheanacho, que actualment forma part del Leicester City. Segons la informació que circula sobre els fitxatges al món del futbol, Kelechi Iheanacho pinta bé per ser fitxat pel Sevilla FC. Pel que sembla, el nigerià s'ha cansat d'estar al Leicester City i per això està buscant nous aires. Kelechi Iheanacho és un futbolista que durant la temporada anterior va jugar un total de 28 partits, en els quals va aportar 5 gols i 5 assistències.

Kelechi Iheanacho - Season Highlights | 2023

Kelechi Iheanacho és en realitat una bona opció per al Sevilla FC?

Si ens deixem portar per les estadístiques, potser immediatament pensem que és un jugador que no té lloc al Sevilla FC. Tot i això, hem de recordar que Kelechi Iheanacho va ser una promesa que mai va aconseguir explotar tot el seu potencial. A més, és un jugador jove que et pot donar explosivitat. Veient la situació i les condicions des d'un punt de vista optimista, podem arribar a la conclusió que no és un mal fitxatge. Si arribés a adaptar-se, seria igual que En-Nesyri i fins i tot molt més. Esperem a veure què passa i si En-Nesyri finalment decideix marxar. De la sortida dependrà la incorporació de Kelechi Iheanacho.