Muntatge amb Sergio Ramos a primer terme. Al lateral superior esquerre, en un cercle, imatge de Sergio Ramos jugant a futbol amb el seu fill

El fill de Sergio Ramos l'ensorra amb una sola frase

"Batussa" entre el futbolista del Sevilla FC i el seu fill

Sergio Ramos sacseja les xarxes socials amb un vídeo del seu fill. Aquesta vegada, el defensa del Sevilla es converteix en el centre d'atenció, però no precisament per haver fet una cosa dolenta. Al contrari, en aquesta ocasió, Ramos ha estat l'objectiu d'una broma directa per part del fill.

Sergio Ramos es va 'picar' en ple entrenament

Tots coneixem el caràcter competitiu de l'excapità del Reial Madrid. De fet, és tan palpable que fins i tot amb el seu propi fill ha tingut un interessant intercanvi de paraules després que aquest darrer fes un comentari que es podria interpretar com un menyspreu a les habilitats de Ramos.

El vídeo que s'ha fet viral ens mostra Ramos xutant un penal mentre practica la seva famosa paradinha. Mentre ho fa, explica la manera correcta de xutar un penal i com ha d'executar el moviment per amagar la pilota. Després que el futbolista anotés el gol, el seu fill li va comentar: "Però així els llença Neymar". Al que Ramos, en to de broma, però lleugerament picat, va respondre amb un toc de riure, deixant clar el següent missatge: "Això no ho fa Neymar, ho fa el teu pare".

Ramos: un dels millors tiradors de penals

És fonamental recordar que, actualment, Ramos és possiblement un dels millors executors de penals. Un fet que queda recolzat per les estadístiques. El de Camas ha marcat 31 gols de penal al llarg de la carrera, la majoria amb el Reial Madrid. Amb l'equip blanc tenia una efectivitat enorme, que es va veure reduïda lleugerament amb la Selecció espanyola.

Qui és la família de Sergio Ramos?

El central està casat amb Pilar Rubio, coneguda presentadora de televisió. La parella es va casar el 2019 en una cerimònia molt comentada als mitjans de comunicació. Junts, tenen quatre fills: Sergio Jr., Marco, Alejandro i Máximo Adriano. Els fills de la parella encara són molt joves. Sergio Jr., el gran, va néixer el 2014, seguit per Marco el 2015, Alejandro el 2018, i el més petit, Máximo Adriano, va néixer el 2020. La família sol mantenir un perfil relativament baix, però ocasionalment comparteixen moments de la seva vida privada a les xarxes socials, on se'ls veu gaudint del seu temps junts.