Sergi Roberto entrevistat a un camp de futbol després d'un partit. A la part superior esquerra, icona d'una explosió

Cop dur per a Sergi Roberto: El seu possible futur... i no passa pel Barça

Sergi Roberto és un dels jugadors més veterans de la plantilla actual del Futbol Club Barcelona

Semblava que Sergi Roberto no tenia espai a la plantilla del Barça però llavors va arribar Xavi Hernández. Va renovar per una temporada (i ho va tornar a fer per una més) i la seva versatilitat ha estat utilitzada pel tècnic de Terrassa. Amb el fitxatge de Joao Cancelo per ser titular al lateral dret, la seva participació ha baixat però encara té alguns minuts. En el partit contra el Granada al Nuevo los Cármenes fins i tot va ser capaç de marcar el gol de l'empat al minut 85.

Si no passa res excepcional el Barça no el renovarà i aquesta serà la darrera temporada del futbolista de Reus amb la samarreta blaugrana. Ara bé, els fets es podrien precipitar i es comencen a córrer rumors d'una sortida precipitada durant el mercat d'hivern. Cal tenir en compte que el Barça necessita alliberar massa salarial per poder inscriure Vítor Roque, el principal (i possiblement únic) objectiu dels culers de cara aquest proper mercat de fitxatges.

Tot i la feina feta aquests darrers anys, la llosa bartorosellista pesa molt i la normativa de Fair Play de la Lliga de Futbol Professional és molt dura. És possible que sense cap venda (per petita que sigui) o alliberament de massa salarial no sigui possible inscriure Vitor Roque. En aquest sentit Sergi Roberto deixaria pocs diners ja que el seu contracte acaba el proper mes de juny.

Equips interessats en Sergi Roberto

Sempre s'ha parlat d'un interès de l'Atlètic de Madrid, però actualment no hi hauria res confirmat. L'opció que sí que pren més força és la de la Sèrie A italiana. L'adaptació de Sergi Roberto a l'Atlètic de Madrid o a la sèrie A italiana no seria difícil. Al FC Barcelona, ​​Sergi Roberto ha tingut un paper important , sent un jugador versàtil que pot exercir-se tant al mig camp com a la defensa. Però el seu temps ja ha passat.

Sergi Roberto ● Versatile ● 2017/18 HD

Pel que fa a encaixar a l'Atlètic de Madrid, considerant l'estil de joc de l'equip dirigit per Diego Simeone, Sergi Roberto es podria adaptar bé. La seva versatilitat i capacitat per jugar en diferents posicions serien valuoses en un equip que valora la disciplina tàctica i la flexibilitat al camp. A la Sèrie A, el seu joc també podria adaptar-se bé. La lliga italiana és coneguda pel seu estil tàctic i defensiu, i l'habilitat de Sergi Roberto per jugar en múltiples posicions al camp seria un avantatge. A més, la seva experiència a un club d'alt nivell com el Barcelona seria beneficiosa en una lliga que valora l'experiència i la intel·ligència tàctica.