Sergio Arribas, jugador de l'Almeria

Sergio Arribas se n'anirà de la UD Almeria: Els dos favorits per emportar-se'l

El jugador del planter del Reial Madrid ha deixat la seva empremta aquesta temporada a l'elenc indàlic i ja té dos grans clubs pujant per ell

La UD Almeria ha canviat recentment d'entrenador a la recerca de collir un miracle que sembla pràcticament utòpic. Pepe Mel ha agafat les regnes de l'equip quan resten deu jornades per al terme de LaLiga. L'equip andalús és el cuer de la classificació, encara no ha guanyat ni un sol partit i és a 14 punts de la salvació.

Per tant, amb el descens ja pràcticament garantit han començat a sorgir els primers rumors sobre possibles sortides a l'estiu. És evident que baixar a Segona Divisió no només suposarà perdre una categoria, sinó també desfer-se dels jugadors més importants . És llei del futbol.

I, davant aquesta tessitura, hi ha un futbolista que té totes les paperetes de sortir de l'entitat indàlica. Tot i l'ombrívola campanya de l'Almeria, Sergio Arribas ha aconseguit mostrar la seva carta de presentació davant del món i ja ha cridat l'atenció de dos clubs de primer nivell.

Sergio Arribas i el seu futur pròxim

El futbolista madrileny de 22 anys va començar la seva aventura futbolística formant-se al futbol base del CD Leganés. El 2012, quan en tenia 11, va recalar a La Fábrica per començar a fer els seus primers passos al planter del Reial Madrid. El 2020 ja tenia fitxa amb el filial merengue i fins i tot va arribar a debutar amb el primer equip.

L'estiu passat del 2023, la UD Almeria va fer una oferta de 6 milions d'euros per ell i el Reial Madrid, que no el veia amb cabuda al primer equip, la va acceptar. Amb tot, la primera temporada a l'elit del futbol espanyol ha deixat empremta. Amb 6 gols i 4 assistències a 30 partits, ha esdevingut com un dels jugadors més talentosos de l'equip andalús.

The Attacking Threat of Sergio Arribas !

A més dels seus bons números, Sergio Arribas ha demostrat ser un futbolista polivalent a la parcel·la ofensiva. Pot habitar la posició d'extrem per qualsevol dels dos flancs, així com també la de mitjapunta. I rendeix igual de bé a totes.

I ara, menys d'un any després del salt a Primera Divisió, ja té dos equips capdavanters interessats en ell. El primer és el Sevilla, que, després d'una temporada grisa, buscarà reforçar-se de jugadors talentosos. L'altre és la gran revelació de la temporada a Europa, el Bayer Leverkusen de Xabi Alonso.

El Reial Madrid farà caixa

Sigui quin sigui el seu pròxim destí, Florentino Pérez recaptarà uns quants diners. Quan va negociar amb l'Almeria, el propietari merengue va acordar reservar un 40% dels drets de l'atacant espanyol. Per tant, de la suma que hi inverteixin Sevilla o Bayer Leverkusen, el 60% anirà a parar a les arques almerienques i el 40% a les del Madrid.