Julio Velázquez, entrenador del Reial Saragossa, en roda de premsa

Baixada de rendiment del Saragossa: Vol dos jugadors del Rayo per remuntar

El Reial Saragossa està anant de més a menys a la Lliga Hypermotion

S'han disputat 17 jornades de Lliga i el Reial Saragossa ocupa la catorzena posició a la classificació de Segona Divisió, amb 22 punts, repartits en sis victòries, quatre empats i set derrotes. El conjunt aragonès va començar el curs a la part alta de la taula, però aviat va acumular derrotes i va caure fins a la part intermèdia.

La categoria de plata sempre s'ha caracteritzat per tenir un gran nivell, amb una distància de punts molt curta entre les primeres i les darreres places. En aquest sentit, els blanc-i-blaus són a sis punts del descens i també a sis punts de la sisena plaça, que dóna accés al playoff d'ascens. Això implica que el lloc a la classificació sigui relativament poc important, ja que amb dues victòries seguides la situació canvia completament.

L'estratègia de Julio Velázquez, nou entrenador dels aragonesos

Els de Julio Velázquez volen reforçar la plantilla i estan rastrejant el mercat de primera i segona divisió per buscar els jugadors que ajudin a recuperar la il·lusió i tornar el conjunt aragonès fins a la Primera Divisió. Un dels elegits és el lateral Pep Chavarría, que juga actualment al Rayo Vallecano. El català, que va arribar el 2020 procedent de l'Olot, està tenint molt pocs minuts al conjunt madrileny i sap que amb Velázquez tindrà més participacions. L'entrenador salmantí vol reforçar aquesta posició ja que un dels valors joves de l'equip, Carlos Nieto, està lesionat i Lecoeuche també ha tingut problemes físics.

Pep Chavarría no seria l'únic

Al carriler de Figueres l'acompanyaria un altre jugador del Rayo Vallecano. Estem parlant de Bebé. Tiago Manuel Dias Correia, més conegut amb el nom de Bebé, és internacional per Cap Verd. El Reial Saragossa el vol incorporar en qualitat de cedit durant la segona meitat de la Lliga.

GOLAZO de FALTA de BEBÉ al Betis en LA COPA DEL REY

No seria la primera vegada que es fa aquesta operació ja que la temporada passada Bebé també va jugar al conjunt aragonès durant la segona part de la temporada. La fitxa l'assumirien els saragossans, ja que l'entrenador ha insistit que no s'han d'escatimar en despeses. L'objectiu és pujar a Primera i cal intentar-ho com sigui.