Gerard Deulofeu en un partit de Lliga amb la samarreta del FC Barcelona

Possible tornada de Gerard Deulofeu a la Lliga

Gerard Deulofeu prometia molt al Barça però el seu rendiment va acabar anant a menys

La UD Almeria viu immersa en una greu crisi i no acaba de convèncer, en part a causa de la plaga de lesions que pateixen els indiàlics. Per això, ja avaluen fitxar o obtenir en cessió Gerard Deulofeu, actual jugador de l'Udinese, però on amb prou feines té minuts. En aquest sentit, el seu club està disposat a donar-li sortida en qualitat de cedit. Aquesta seria una bona notícia per a l'Almeria, que vol sumar a un davanter la plantilla per veure si així reverteixen la mala ratxa que estan tenint aquesta temporada a la Primera Divisió. Els andalusos són últims a la classificació i la permanència és cada vegada més complicada.

Amb Gaizka Garitano a la banqueta després de la destitució de Vicente Moreno i el període interí d'Alberto Lasarte s'espera que aquest moviment serveixi com a revulsiu al mercat d'hivern per animar el club i evitar que baixi novament. Així, el conjunt d'Almeria està a l'expectativa que s'obri el mercat de fitxatges del gener per començar converses amb Deulofeu.

Udinese donaria sortida a Gerard Deulofeu, la UD Almeria es manté atenta

La veritat és que el davanter de 29 anys tampoc ha tingut continuïtat a l'Udinese. La seva lesió el va allunyar del camp de joc i evita que pugui demostrar què té per oferir a l'equip. A més, manté contracte amb l'Udinese fins a l'estiu del 2026, per la qual cosa hi ha motius més grans perquè el club li doni sortida, ja que ha quedat més que clar que la seva carrera no és a Itàlia.

Gerard Deulofeu 2022/23 ► Magic Skills, Assists & Goals - Udinese | HD

En cas que el català jugui a l'Almeria, seria el retorn a la lliga espanyola. Com es recorda, abans ja va jugar al FC Barcelona i al Sevilla, per això és un jugador que té experiència en l'estil de joc de LaLiga. No només això, sinó que ha format part d'un planter força competitiu d'un dels clubs més grans d'Europa. Per això, potser és el que necessiten els almeriencs per començar a sortir de la zona de descens.

Com juga Gerard Deulofeu i com podria ajudar l'Almeria?

Deulofeu ha desenvolupat un perfil tècnic refinat, caracteritzat per la seva agilitat, rapidesa i habilitat en el driblatge. Aquestes qualitats permeten superar els defensors amb facilitat i crear oportunitats tant per a ell com per als seus companys. Al camp és conegut per la seva capacitat per jugar en diverses posicions ofensives, encara que s'exerceix principalment com a davanter o extrem. La seva velocitat i tècnica són especialment efectives en el joc per les bandes, on pot aprofitar els espais per generar desequilibris a les defenses rivals. A més de la seva habilitat per a regatejar, el català té una excel·lent visió de joc, cosa que li permet fer assistències decisives i connectar el joc entre diferents àrees del camp.

Quina ha estat la millor dada golejadora del davanter?

Una altra característica destacada de Deulofeu és la seva capacitat per fer trets precisos i potents. La seva millor temporada va ser la 2021-2022 quan va marcar 13 gols amb el seu equip actual. Unes xifres que, si es repetissin, serien molt importants per a l'Almeria, que veuria augmentar els seus registres golejadors en una segona volta de la Lliga en què ha de sumar de 3 en 3 per aconseguir el miracle de la salvació.