Muntatge amb els escuts del partit Royal Antwerp – Barça en un camp de futbol

Royal Antwerp - Barça a la Champions League: Anàlisi, horari i on es pot mirar

Prèvia del Royal Antwerp - Barça

El Barça posarà punt final a la fase de grups de la Champions League viatjant a Bèlgica per enfrontar-se a un Royal Antwerp, que, igual que el quadre català, no s'hi juga res. Els belgues no van sumar cap punt als cinc partits previs i esperen poder sumar el primer contra el primer del grup, una fita històrica per l'Antwerp. El Barça jugarà amb suplents i farà rotacions per poder donar descans als jugadors amb més càrrega física. El Barça ve d'un cop dur. A més del resultat que va obtenir contra el Girona, les sensacions van ser nefastes, i és, que va fer la sensació que el Girona va poder marcar un parell de gols més si hagués estat més encertat de cara a porteria.

També cal remarcar que si Lewandowski hagués anotat aquest gol amb el 2 a 3 al marcador, tot hauria anat diferent. Des del partit del Barça, el Royal Antwerp ha jugat 17 partits, dels quals n'ha guanyat 7, n'ha empatat 4 i n'ha perdut 6, 4 a la Champions League. Han anotat 33 gols i n'ha rebut 23. A la lliga és quart amb 30 punts de 51, és l'equip menys golejat (14) i és el segon equip que més gols ha anotat amb l'Anderlecht (34).

El perill principal de l'equip belga

El màxim golejador és Janssen (11 gols a 26 partits). Segurament, veurem un partit molt igualat, sobretot perquè Royal Antwerp, com que no s'hi juga res, sortirà sense por i jugarà amb moltíssima personalitat. Sobretot, voldrà exercir un bon paper davant dels seus aficionats. Els belgues arriben amb les baixes de dos jugadors importants com Ekkelenkamp i Muja, tots dos sancionats. Els jugadors del Barça que disputaran el partit també intentaran exercir un bon paper per convèncer Xavi.

El partit es jugarà a les 9 de la nit de dimecres 13 de desembre de 2023 i es podrà mirar a Movistar + Liga de Campeones.