Muntatge amb l'Estadi de La Romareda i una ombra negra al centre amb el logo del Reial Saragossa

El Saragossa tanca la incorporació d'un porter per intentar tornar a Primera

El conjunt aragonès anuncia la seva segona incorporació de la temporada amb un reforç per a la porteria

El Reial Saragossa ha anunciat el fitxatge del porter Joan Femenías per les properes dues temporades, a partir de l'1 de juliol. El manacorí ve de jugar al Levante UD les dues últimes temporades, encara que en aquest últim curs no va comptar amb gaire protagonisme.

A la temporada 22/23, va rebre 14 gols en 16 partits ia la 23/24 va jugar 10 partits, encaixant 16 gols. No ha pogut amb Álvaro Fernández, el porter de La Rioja que ha estat el titular indiscutible per al Llevant aquesta temporada, sota la direcció de l'entrenador Javier Calleja fins a la seva destitució. Amb Felipe Miñambres, el director esportiu del club, Femenías ha tingut menys protagonisme.

Femenías es va formar a les categories inferiors del Vila-real, on va tenir un pas molt fugaç. Els seus punts forts són el joc aeri, mentre que els seus punts més febles són la manca de blocatge i atenció. En síntesi, és un porter que està força verd i que és lògic que passi per banquetes de segona divisió.

És insegur i una mica patós, però un porter bo de reflexos

De Femenías ens parlen alguns companys del Real Oviedo, que el coneixen bé. El compte de Twitter del periodista asturià Juan Velázquez ens ofereix una visió de com és Joan Femenías:

"És un porter insegur i que té algunes errades de concentració". " El joc aeri era el seu problema màxim, no és molt segur tampoc als penals "

"El millor que té és que és un porter felí, encara que una mica patós amb els peus "

Al conjunt carbaió va tenir un pas de dos anys, on va ser titular en 80 partits amb la samarreta de l'equip asturià.

Femenías arriba per reforçar la porteria del Reial Saragossa. L'objectiu principal és la tornada d'Edgar Badia, que ha tornat a l'Elx després de finalitzar la cessió a l'equip aragonès. Juan Carlos Cordero, director esportiu del Saragossa, aposta per Femenías per la seva experiència i el seu coneixement de la categoria de plata.

El fitxatge és a cost zero, ja que acabava contracte amb el Llevant i va rebre la trucada de Cordero per unir-se a l'equip saragossista. Té clar que el seu rol serà lluitar el lloc amb Cristian Álvarez i espera que Edgar Badia.

Joan Femenías compta amb 106 partits a Segona Divisió, amb 109 gols encaixats i 36 porteries a zero. A València no va tenir protagonisme, a Vila-real no va passar de les categories inferiors. En el següent pas, que va ser el Fuenlabrada, només va disputar sis partits.

El porter va ser presentat per l'equip saragossista amb un vídeo on anunciava la seva arribada amb un "Saragossistes, ja sóc aquí". Posteriorment, el club va fer oficial el principi d'acord amb el porter balear.

S'espera que es reincorpori amb l'equip de Víctor Fernández les properes setmanes, després de passar el pertinent reconeixement mèdic. Femenías és el segon fitxatge oficial del Reial Saragossa per a aquesta nova temporada, després de l'arribada del davanter Mario Soberón.