Muntatge de l'estadi Carlos Tartiere, una ombra negra i un cercle a dalt a la dreta amb el logotip de Primera RFEF

El Reial Oviedo vol fitxar un dels futbolistes més destacats de Primera RFEF

Els ovetencs es volen fer amb un jove talent de Primera RFEF

El Real Oviedo es troba en plena baralla per ascendir a la Lliga EA Sports, ja que en aquests moments el conjunt de Luis Carrión es troba ubicat a la 6a plaça que dóna accés als play off d'ascens a primera divisió.

Un equip que combina jugadors amb gran experiència com és el cas de Santi Cazorla, amb joves talents que aspiren a tenir una gran projecció dins del club. El Real Oviedo busca tornar a pujar a primera divisió des que l'any 2000 perdés la categoria , en el que ha estat un dels històrics de la màxima categoria del futbol espanyol.

El Reial Oviedo té al radar Rahim Alhassane

Rahim Alhassane és un lateral esquerre de 22 anys que milita a les files del Recreativo de Huelva a la Primera RFEF . Rahim Alhassane ha disputat fins a 31 partits aquesta temporada i ha anotat un gol. Ha deixat el seu equip en sisena posició a 1 punt del play off d'ascens a la Lliga Hypermotion.

En directo: presentación de Rahim Alhassane (8/8/2023)

Però el nivell d'Alhassane és digne d'un futbolista professional, i és que tot i que el degà del futbol espanyol el vol retenir ho tindrà complicat, ja que l'aposta del Real Oviedo és molt forta. Alhassane és un carriler esquerre amb una projecció tremebunda i que és capaç de recórrer tota la banda, a més de tenir una gran polivalència podent jugar d'interior i extrem .

Totes aquestes cartes són motius més que suficients perquè el director esportiu del club asturià, Roberto Suárez, estigui accelerant les gestions per endur-se el portentós defensor africà.

El Reial Madrid Castella també segueix les passes a Rahim Alhassane

El club merengue buscaria incorporar el lateral de Huelva a la seva filial, en aquest cas, el Reial Madrid Castilla, una opció que no acaba de convèncer el futbolista que vol fer el salt al futbol professional. La decisió del jugador seria la de competir a la Lliga Hypermotion la temporada que ve.

Intent desesperat de retenir-lo per part del Recreativo de Huelva

El conjunt andalús no perd la fe de convèncer el jove futbolista perquè es quedi un any més i optar d'una manera més convincent per ascendir a la tan anhelada categoria de plata del futbol espanyol. Però la decisió del jugador és la de no esperar més i fer el salt de categoria.

Creu que ha arribat el moment, i el Reial Oviedo és un equip que encara manté opcions d'ascendir a la Lliga EA Sports, cosa que suposaria per Rahim Alhassane consolidar-se a l'elit del futbol professional espanyol.