Florentino Pérez a 'el Chiringuito'

El Reial Madrid s'interessa per un futbolista que sonava per al Barça

S'acosta un nou "enfrontament" entre merengues i culers

En un escenari de crisi econòmica en què els clubs tenen dificultats financeres, aquests intenten incorporar un tipus molt concret de jugadors. Es fixen en futbolistes que finalitzen contracte i, per tant, que els poden incorporar gratis, que estan a punt de finalitzar el seu vincle, de manera que, poden negociar amb l'actual propietari perquè els vengui a un preu més assequible sota el risc de perdre'ls o, com a tercera opció, jugadors joves i que encara no han explotat.

Els futbolistes de poca edat són una arma de doble tall, ja que el preu sol ser assequible però hi ha el risc que l'operació no surti com un vulgui. En aquest sentit, el Barça i el Reial Madrid s'estan fixant en joves jugadors del Brasil, amb molta progressió de futur i que semblen una aposta segura.

Estevao, la perla que el Reial Madrid vol "treure" el Barça

Avui us parlem d'un nom: Estevao Willian, conegut com a Messinho. És un dels millors jugadors del Mundial sub17, on ha fet tres gols i ha donat quatre assistències. Té una clàusula de rescissió de 60 milions d'euros, així que qui el vulgui fitxar haurà de pagar molts diners al Palmeiras. El Reial Madrid vol repetir els èxits de Vinicius, Rodrygo o –encara està per veure– Endrick i pensa que Estevao Willian també serà un jugador de primer nivell.

Estevão Willian 2023 - The Future | Magic Skills & Goals | HD

Un atacant que genera molt de perill i que pot marcar una època

Té 16 anys. En termes de la seva posició al camp, Estevao juga principalment com a extrem dret, encara que també pot jugar com a migcampista ofensiu o extrem esquerre. És esquerrà i fa 1,76 metres d'alçada. Estevao combina habilitat tècnica, velocitat i un excel·lent control de la pilota, característiques que el fan destacar al terreny de joc i que han portat a les comparacions amb Messi. La seva versatilitat a l'atac i la seva capacitat per jugar en diferents posicions a la davantera el converteixen en un jugador valuós per al seu equip. El Barça i el Reial Madrid creuen que pot ser un dels jugadors del futur, com ho va ser el mateix Vinicius o abans ho va ser Neymar Junior. S'acosta una baralla esportiva entre tots dos clubs per aconseguir els seus serveis.