El Girona i l'Athletic Club s'enfronten a Montilivi

Girona FC - Athletic de Bilbao: Anàlisi, horari i a quin canal de TV es pot mirar

Prèvia del Girona-Athletic Club

Si el Girona vol continuar líder de la màxima categoria del futbol espanyol, necessita vèncer l'Atheltic Club de Bilbao. Actualment, els d'Ernesto Valverde són sisens amb 24 punts de 39 possibles i si aquesta nit vencen al quadre català, avançarien la Reial Societat i se situarien a només quatre punts de les places de Lliga de campions. Els bascos han guanyat en els dos darrers partits.

Tots dos equips només s'han vist les cares sis vegades. A tres, va ser el Girona qui es va endur els tres punts, dues d'aquestes victòries van ser l'any passat, mentre que a les tres que resten, va ser l'Atheltic Club qui va vèncer. Veurem avui qui aconsegueix desfer aquest empat, o sí, es produeix un empat per primera vegada en la història. L'Atheltic Club no serà un rival gens fàcil, però el Girona de Míchel ja ha demostrat que és capaç de refer-se de les situacions més adverses.

El perill de l'Athletic de Bilbao per als de Montilivi

Atès que ha sumat 16 punts de 21 possibles en partits en què ha començat perdent. Només la Reial Societat i el Reial Madrid han estat els únics equips que han aconseguit treure punts a l'equip català. Segurament, serà un partit molt igualat, on tots dos equips no especularan per res i buscaran generar ocasions sempre que puguin. A més, hi haurà molta intensitat i alternatives.

En definitiva, serà un partit atractiu i que qualsevol amant del bon futbol hauria de mirar. Tot apunta que seran dos equips que estaran al capdamunt de la classificació a finals de la temporada. Al Girona se li presenta un calendari difícil, atès que abans d'acabar l'any rebrà el València i l'Alabès i visitarà Montjuïc i el Benito Villamarín. A més, el primer partit del 2024 serà contra l'Atlètic de Madrid.

Horari i canal de TV on veure el partit

El partit es disputarà a les 9 de la nit a Montilivi i es podrà mirar en obert a Gol Tv a més de a Movistar+.