Estadi Benito Villamarín sense públic

La propera gran venda que prepara el Real Betis per alliberar massa salarial

El Real Betis té cada cop més clar que si aquest jugador no millora haurà de ser venut

El Reial Betis s'enfronta a una decisió difícil al proper mercat d'hivern: què fer amb Borja Iglesias? El davanter gallec, que va arribar al club fa quatre anys per 28 milions d'euros procedent del RCD Espanyol, ha passat de ser el fitxatge estrella a convertir-se en un problema inesperat per a l'equip verd-i-blanc.

Per què el Betis té un problema amb Borja Iglesias?

Borja Iglesias no ha pogut mantenir el nivell que va mostrar al RCD Espanyol (i en alguna de les temporades amb el club verd-i-blanc), on va ser un dels millors golejadors de LaLiga. Aquesta temporada el jugador espanyol no ha aconseguit destacar, i les seves xifres de gols són molt pobres per a un davanter centre. Tot just ha jugat en 8 partits de Lliga - si ha tingut més protagonisme a l'Europa League - sent incapaç de marcar cap gol. Ha realitzat 1 assistència i ha rebut 2 targetes grogues. A més, aquesta mateixa temporada ha perdut la titularitat a favor de Willian José, que s'ha erigit com a referent ofensiu del conjunt dirigit per Manuel Pellegrini.

El futbolista té contracte fins al 2026, però el seu rendiment no està a l'alçada del que se n'espera. Tampoc no s'han d'oblidar alguns problemes extraesportius i els seus posicionaments polítics, que han provocat malestar en part de l'afició, que considera que els futbolistes han de ser més neutres i centrar-se a tenir un bon rendiment dins del camp. Davant d'aquesta situació, el Betis es planteja la possibilitat de vendre Borja al gener i així alliberar una important massa salarial. Cosa que aniria molt bé per a un club que fa anys que arrossega problemes econòmics i de Fair Play financer.

Borja Iglesias: 24 horas en Sevilla con el delantero del Betis | GQ España

No serà fàcil trobar un comprador disposat a pagar allò que el Betis demana per Borja Iglesias, però a favor del club bètic, el jugador ja està amortitzat. El club verd-i-blanc no vol perdre diners amb el traspàs i espera recuperar 10 milions d'euros, el valor de mercat actual segons el portal especialitzat Transfermarkt. Però quin equip estaria disposat a pagar aquesta quantitat per un davanter en baixa forma i sense projecció internacional?

L'AC Milan, possible destinació

Segons alguns rumors, l'AC Milan podria estar interessat a Borja Iglesias. L'equip italià és conegut per intentar recuperar "velles glòries" i 'el Panda' podria ser un jugador ideal per tornar-ho a intentar. A punt de fer 31 anys encara té futbol a les botes. Tampoc no es descarta que algun equip de la Lliga espanyola intenti aconseguir els seus serveis ja sigui a través d'una cessió o d'una compra.