Muntatge amb el Camp Nou, Vítor Roque al centre de la imatge i un cercle amb Dayana Liz Roque a dalt a la dreta

La reacció de la dona de Vítor Roque després de la derrota a Montilvi: 3 emojis

La dona del futbolista brasiler mostra la seva opinió després del partit a Montilivi

El partit a Montilivi celebrat ahir va deixar un panorama desolador i d'impotència entre jugadors i aficionats culers. De fet, aquest sentiment és extensiu als familiars dels mateixos futbolistes que no viuen aliens al que passa al terreny de joc.

El Barça va acabar per perdre la lliga al camp d'un Girona que en qüestió de 10 minuts va ser capaç d'endosar 3 gols a l'equip de Xavi Hernández, posant al descobert les mancances i les concessions molt greus de la línia defensiva de l'equip.

La dona de Vítor Roque expressa el seu malestar amb 3 emoticones

Una de les que es va pronunciar va ser la dona del davanter brasiler Vítor Roque, que va arribar al FC Barcelona al mercat hivernal passat per reforçar la línia ofensiva de l'equip. Roque ha diputat 11 partits, un total de 312 minuts en què anotat 2 gols . El paper residual del brasiler va fer explotar a les xarxes socials la seva dona.

Dayana Lins Roque va publicar un missatge a la xarxa social X on sortien 3 emoticones cariacontectes i preocupades, fidel reflex de la situació que viu el seu marit a les files del Barça. Ahir Vítor Roque també es va quedar sense disputar un minut, en un partit en què Xavi Hernández va posar sobre el verd tots els atacants que tenia a la banqueta per mirar de revertir a la desesperada el catastròfic resultat que s'estava produint al verd.

El tweet de Dayana Lins
La piulada de la dona de Vítor Roque | Dayana Liz Roque

La continuïtat de Vítor Roque en dubte

L'ex d'Atlètic Paranaense no ha estat el revulsiu que Xavi Hernández esperava tenir a la banqueta. Amb un parell de centelleigs fugaços Vítor Roque no ha demostrat que, actualment, li pugui treure el lloc a un Robert Lewandowski que està en plena decadència tot i ser un dels pitxitxis de la lliga EA Sports.

Vіtог Rоquе is a BEAST

El Barça va pagar 30 milions d'euros més 31 en variables per l'ariet brasiler, amb una fitxa de 3'5 milions d'euros bruts a l'any i un contracte de 6 anys més d'opcional . Sens dubte, el Barça va fer una aposta molt forta per un futbolista de 18 anys i que Deco va ser un dels grans avaladors.

Però lluny de la realitat, el rendiment del brasiler no ha estat l'esperat i el Barça estaria disposat a escoltar ofertes per ell al proper mercat d'estiu.

El Girona FC s'interessa a Vítor Roque

Roque entraria als plans de Quique Presó davant la possibilitat que Stuani pengi, definitivament, les botes, i que el davanter ucraïnès Dovbyk accepti algunes de les ofertes que li han arribat de grans d'Europa . Aquesta seria una possibilitat perquè Vítor Roque es pugui foguejar i adaptar al ritme de competició de la primera divisió.

Però altres equips com Deportivo Alabès o la UD Las Palmas també s'hi han interessat. El club babazorro perdrà el davanter Luis Rioja i necessita suplir una vacant a l'atac. Mentres que el club insular busca una alternativa als exblaugranes Sandro i Munir a la punta de l'atac de l'equip de García Pimienta.