Imatge d'Aina Segura i un altre concursant a IB3, la televisió pública balear

La concursant d'un programa d'IB3 que ho sap tot del RCD Mallorca

El RCD Mallorca es converteix en protagonista del 'Jo en sé + que tu'

“Jo sé + que tu” és un concurs que s'emet cada dia a IB3 i en què el presentador formula preguntes i els concursants les han de respondre. Hauran de demostrar que tenen coneixements sobre diversos temes polítics, històrics, socials i esportius i també que tenen una bona estratègia per vèncer els seus companys. Aina Segura va demostrar estar al dia del Reial Club Esportiu Mallorca i va saber dir fins a cinc fitxatges.

Braian Cufré, Pichu Cuellar, Daniel Andrés Luna i Garcia, l'ex del RCD Espanyol, Sergi Darder, Samu Costa, Cyle Larin, Siebe Van der Heiden, Javier Llabrés, Toni Lato, Omar Mascarell i Manu Morlanes. Tots aquests han arribat aquest estiu a Son Moix, sigui en forma de fitxatge, de cessió o com a agents lliures. Aina Segura n'ha dit cinc. El seu company només n'havia dit quatre. No els ha dit tothom, però ha demostrat un gran talent.

Els seus coneixements s'han fet virals a les xarxes socials

El vídeo s'ha fet viral a les xarxes socials, especialment entre aficionats del Mallorca. Valoren molt que els seguidors exposin els seus coneixements en un concurs tan popular a la televisió autonòmica.

Fluixa temporada del RCD Mallorca

El RCD Mallorca es troba actualment en una situació on la permanència a la Lliga sembla estar a l'abast sense necessitar una puntuació alta. Els equips a la zona de descens estan acumulant molt pocs punts, cosa que beneficia el Mallorca que, amb un marge estret, se situa just per sobre d'aquestes posicions. Els de Javier Aguirre tenen 15 punts, 2 més que el Celta de Vigo, primer equip en descens. La inoperància d'altres equips ha contribuït que Mallorca es mantingui fora del descens, i enfronta partits crucials que podrien augmentar la distància de la zona perillosa i millorar la posició a la taula. Aquesta conjuntura reflecteix un any particularment desafiant per als equips a la part baixa de la classificació

La fluixa temporada del conjunt balear contrasta amb la de la temporada passada quan va ser novè amb 50 punts, a només 3 de posicions europees.