Muntatge amb una imatge de Míchel en roda de premsa. A la cantonada superior dreta, difuminat, el futbolista referenciat a la notícia

Primera sortida del Girona FC al mercat d'hivern: Tindrà substitut?

El Girona cedeix a un migcampista que anava per crac però no compta amb minuts

Queden pocs mesos per saber fins on arribarà el Girona FC aquesta temporada. L'equip entrenat per Míchel enlluerna. Guanya amb autoritat i si no hi ha cap desastre estarà a la propera edició de la Champions League. Tot i la lògica prudència que ha d'imperar, el nivell de joc és tan bo que pensar a guanyar la Lliga no és gens desgavellat. Ja no és una casualitat. El Girona venç i convenç. Mentalment està fort i se sap reposar a inicis de partit complicats. Com si fos un equip gran de tota la vida.

Bona part del mèrit és de l'entrenador. S'ha integrat perfectament a Catalunya i a la ciutat de Girona és molt estimat. Hi ha bon rotllo a la plantilla i molts jugadors han crescut de nivell. Els fitxatges també han estat encertats, destacant el pitxitxi Dovbyk.

Primer moviment al mercat d'hivern dels de Montilivi

Aquest mercat d'hivern portarà algunes novetats, encara que bàsicament es faran alguns ajustaments per reforçar una o dues posicions. La prioritat és el centre del camp. Les constants lesions de Yangel Herrera són un dels principals motius perquè Míchel demani un reforç. A més, cal tenir en compte que un futbolista en aquesta posició ha estat de les primeres sortides d'aquest mercat hivernal.

Es tracta d'Ibrahima Kébé, migcampista malià de 23 anys. Ha estat cedit al Mirandés, de Segona Divisió. Un club que es nodreix de molts jugadors cedits. Una fórmula que us permet rendir a un nivell acceptable malgrat el seu baix pressupost. Aquesta temporada Kebé estava tenint molt pocs minuts amb el quadre català i, per aquest motiu, han decidit cedir al Mirandés, un equip que s'ha caracteritzat per treure el màxim rendiment dels jugadors joves. La temporada passada no va jugar cap minut a causa d'una forta lesió al genoll que li va tenir apartat tota la temporada.

Una cursa truncada per una greu lesió... tot i que encara hi ha esperança

Va arribar a Girona el 2019, quan encara era juvenil. Després d'un inici impressionant amb l'equip filial, Kébé ràpidament es va guanyar un lloc al primer equip, debutant a Segona Divisió contra la UD Las Palmas el juny de 2020. Posteriorment va debutar a Primera Divisió a l'octubre de 2023. Al llarg del seu temps a Girona, ha acumulat 69 partits i ha demostrat la seva habilitat i versatilitat.

Kébé és conegut per la seva corpulència i gran presència física al camp, qualitats que li permeten aportar equilibri al centre del camp i facilitar l'associació amb els seus companys. El seu estil de joc es caracteritza per ser un migcampista defensiu amb bona tècnica i capacitat per manejar la pilota.

La cessió al Mirandés brinda a Kébé l'oportunitat d'obtenir minuts valuosos al camp, una experiència vital per a la recuperació i el progrés continu com a futbolista.

Al Mirandés, on ja ha estat presentat, Kébé es trobarà amb dos companys del Girona, Gabri Martínez i Ilyas Chaira, que també estan cedits a l'equip.

👕 Presentación oficial, Ibrahima Kebé