Montage amb l'estadi Benito Villamarín, el jugador de la UD Las Palmas, Alberto Moleiro al centre i un cercle a dalt a la dreta amb bitllets

El preu impossible d'Alberto Moleiro per al Real Betis

L'elevada clàusula del talentós futbolista de la UD Las Palmas és un obstacle per al Betis

Una de les sensacions de la present temporada a la Lliga EA Sports ha estat la del centrecampista de la UD Las Palmas, Alberto Moleiro. El jove futbolista de 20 anys ha destacat per la gran tècnica individual i la gran arribada des de segona línia aportant molt en parcel·la ofensiva a l'equip.

El futbolista de Santa Cruz de Tenerife té contracte amb l'equip canari fins al juny del 2026, i ha suscitat l'interès de diversos clubs, entre ells el del Real Betis. Moleiro ha disputat 24 partits, en els què ha anotat 2 gols i ha donat 3 assistències .

La clàusula prohibitiva de Moleiro

Un dels esculls amb què s'està trobant el Real Betis per aconseguir els serveis del jugador de Tenerife és l'elevada clàusula de rescissió que ha passat de 0 milions a 60 milions d'euros . Una quantia molt elevada que l'equip del Benito Villamarín veu molt complicada d'abonar si no hi ha una negociació a la baixa.

Alberto Moleiro 2023/24 ► Amazing Skills, Assists & Goals - UD Las Palmas

Per al conjunt verd-i-blanc, l'arribada de Moleiro vindria a suplir la possible sortida de Nabil Fekir, sent dos futbolistes d'un perfil molt semblant, ja que tots dos atresoren una gran qualitat tècnica, encara que Fekir juga més escorat a la dreta i Moleiro ocupa el carril central. El futur de Fekir pot ser clau per a l'arribada de Moleiro.

El FC Barcelona i els equips de la Premier també s'interessen per Moleiro

I és que a Moleiro no n'hi falten pretendents. El Barça va ser un dels primers equips que va preguntar pel migcampista insular, i més després de les bones actuacions que va fer als partits contra els culers. Però, atesa la difícil situació financera de l'entitat blaugrana, no és clar que es pugui fer un desemborsament tan gran amb els comptes actuals del club de cara al proper exercici.

Des de la Premier també s'han interessat en Moleiro que veuria com una immillorable opció de fer el salt a la millor lliga del món. No en va, el Barça mantindria avui dia una posició prioritària per executar la clàusula de rescissió de Moleiro, que als 20 anys està cridat a ser un dels grans centrecampistes de la lliga espanyola.

Moleiro es podria adaptar perfectament a qualsevol de les posicions d'interior o com a fals mitja punta que pugui connectar amb els davanters. Portant el pes de la zona de creació i fent valer la bona enganxada arribant des de segona línia. Les operacions de sortides del club culer marcaran la pauta i els passos a seguir per aconseguir els serveis de Moleiro de cara a la próxima temporada.