Nou fitxatge del Llevant

No renova amb el Burgos i el Llevant el fitxa a cost 0

Reforç per a la defensa 'granota' en el seu somni de tornar a Primera

Una de les grans decepcions de la temporada ha estat el Levante UD. L´equip valencià es postulava com un dels ferms candidats a batallar per l´ascens a Primera Divisió. Però res més lluny de la realitat, s'han quedat a cinc punts dels llocs de playoff.

La majoria dels partits, als 'granotes' se'ls percebia certament encallats i mancats d'idees a les ofensives. Això pot explicar, en part, que hagin empatat 20 dels 42 duels disputats a la lliga regular, més que ningú. A més, han encaixat 45 gols, que, encara que no sigui una xifra especialment negativa, sí que és superior a la d'algun equip que ha estat lluitant per no baixar.

Per això, Felipe Miñambres, el director esportiu, ja s'ha posat fil a l'agulla amb la confecció de la plantilla. I un dels llocs que volia reforçar era el defensiu, on han trobat Unai Elgezabal. El defensa de Barakaldo ja és oficialment nou jugador del Llevant.

Unai Elgezabal, de Burgos a València

El contracte d'Unai Elgezabal amb el Burgos acabava el juny d'aquest 2024 i no ha estat renovat. Per tant, era totalment lliure de negociar amb qualsevol equip i marxar de forma gratuïta. Ha posat fi així a quatre temporades amb els burgalesos, en què ha disputat 144 partits, aconseguint anotar fins i tot 4 gols i repartir 1 assistència.

Prèviament havia jugat a l'Alcorcón i a l'Eibar, encara que els seus tres anys a Ipurúa els va passar íntegrament cedit a altres equips de Segona. Ara, a El Plantío ha adquirit el seu apogeu futbolístic, mostrant-se com un central solvent i efectiu.

Per això, el nou tècnic del Llevant, Julián Calero, que ja el va entrenar al seu pas pel Burgos, l'ha escollit ara per comandar la defensa 'granota'. Unai Elgezabal ha signat per una temporada amb l'elenc valencià, tot i que amb la possibilitat de renovar un curs més.

En la seva presentació, el futbolista de 31 anys ha demostrat la seva alegria i ambició en la seva nova aventura: "Vinc amb molta il·lusió d'enfrontar-me a aquest repte tan important que és jugar al Levante UD". A més, va afegir: "És especial perquè és un club que té una història espectacular i el meu objectiu és que el club creixi i jo créixer amb ell, amb ambició i amb els peus a terra”.