Pellgrini en roda de premsa

El possible retorn al Real Betis… però seria a l'estiu

L'entitat bètica ja treballa en els seus candidats per reforçar l'equip la temporada que ve i tenen un futbolista marcat com a prioritat

Tot i que encara resten uns mesos de temporada i els equips estan centrats en els seus objectius esportius, als diferents despatxos de clubs de LaLiga comença a haver-hi moviment. Ningú vol que li agafi el toro al mercat estival i ja han iniciat a fixar quines són les posicions clares a reforçar, així com quin tipus de jugador encaixaria. El Real Betis n'és un.

A l'equip andalús sembla que la Champions i l'Europa League ja li queden massa lluny, ja que són a 8 punts del cinquè classificat. Per tant , en principi, hauran de conformar-se amb batallar per entrar a la Conference League amb Reial Societat, Las Palmas, València i Getafe. Tot i que entrar en qualsevol competició europea és gratificant, l'objectiu del Real Betis és sempre estar en la lluita per la quarta posició.

Aquest any fallaran a la seva missió, però no volen que això es torni a repetir el pròxim curs. Per tant, els directius bètics ja treballen per reforçar l'equip de la millor manera. Una demarcació que sospiten ha de ser un dels objectius principals a fortificar és la del lateral esquerre.

L'objectiu, un exbètic

Davant d'aquesta tessitura, el Real Betis ja té decidit sobre quin jugador realitzar un intent perquè vista la pròxima campanya la carcassa verd-i-blanca. Àlex Moreno va deixar una gran empremta a l'equip sevillà i el beticisme somni amb un retorn del futbolista català. El de Vilafranca del Penedès va jugar al Benito Villamarín del 2019 fins al gener del 2023, abans de posar rumb a l'Aston Villa.

L'any que ha invertit a Los Villanos ha estat de notable. No és un dels jugadors més determinants de l'equip d'Unai Emery, però, no obstant això, sí que és titular indiscutible. Aquesta temporada, encara que durant unes setmanes es va veure relegat a la suplència, ha disputat 16 partits, en què ha aconseguit anotar tres dianes.

Tot i que té contracte fins al 2026, Àlex Moreno es plantejaria un retorn al Real Betis i l'Aston Villa, sempre que arribin a unes quantitats decents, no s'hi oposaria. La seva velocitat i la seva àmplia presència ofensiva són aspectes fonamentals en la manera de plantejar les ofensives bètiques. A més del seu ressenyable vessant atacant, també és ràpid al tall i compleix a les defensives.

TOP MOMENTS Álex Moreno

Àlex Moreno com a recanvi de Juan Miranda

De fet, donarà reemplaçament precisament a un altre lateral esquerre del planter del Barça, Juan Miranda, que acaba contracte el pròxim mes de juny. El d'Olivares va estar a prop d'abandonar l'entitat sevillana i posar rumb a l'AC Milán a l'hivern, però les negociacions no van fructificar. Però, tot i així, la renovació amb el Reial Betis no s'augura factible i Miranda està gaudint dels seus últims mesos com a verd-i-blanc .

Juan Miranda va arribar al Betis a l'estiu del 2020 i durant diversos anys va ser la competència d'Àlex Moreno al lateral esquerre de l'equip. Així i tot, el català sempre va estar un passet per sobre del sevillà.