Possible fitxatge del Cadis

El pla B del Cadis per a la davantera

Hi ha diversos fronts oberts

El Cadis CF es troba en un moment crucial al mercat de fitxatges, buscant reforçar la seva davantera de cara a la temporada 2024/2025. Amb la possible sortida de Chris Ramos i les dificultats per concretar el fitxatge de Loren Morón, la primera opció per reemplaçar-lo, el club gadità ha posat els ulls a Kevin Carlos com una alternativa viable.

Estadi Nou Mirandilla, possible nova destinació de Kevin Carlos
Estadi Nou Mirandilla, possible nova destinació de Kevin Carlos | Cádiz CF

Kevin Carlos: Una opció prometedora

Kevin Carlos, davanter espanyol que milita a l'Yverdon Sport suís, ha captat l'atenció del Cadis CF després d'una temporada destacada. A la campanya 2023/2024, Kevin Carlos va marcar 14 gols en 35 partits a la Superlliga helvètica, demostrant la seva capacitat anotadora i la seva adaptació a diferents estils de joc. Aquesta actuació no ha passat desapercebuda i ha portat la direcció esportiva del Cadis a considerar-ho com una opció sòlida per reforçar el seu atac.

Als seus 24 anys, Kevin Carlos ha tingut una trajectòria interessant. Format al planter de l'Osca, va tenir sis mesos de cessió al Betis Deportivo (2022/23) i l'estiu del 2023 va marxar a manera de préstec a Suïssa. L'Yverdon Sport comptava amb una opció de compra de 250 mil euros que va fer efectiva el mes de gener de 2024. Per tant, l'atacant hispanonigerià ja és jugador a tots els efectes de l'elenc de l'oest helvètic.

Així i tot, la seva aventura en sòl suís podria posar punt final aquest mateix estiu si el Cadis finalment es decanta per anar a per ell. El seu valor de mercat és de 2 milions d'euros, xifres assumibles per a un projecte com el gadità. Això sí, als despatxos del Nuevo Mirandilla consideren prioritari Loren Morón.

Tot i això, la gran temporada realitzada per l'ex de Betis i Espanyol, entre altres, a l'Aris de Salònica ha desembocat en un increment notable en les exigències econòmiques dels hel·lens.

La possible sortida de Chris Ramos és un altre factor que està influint en les decisions del Cadis al mercat de fitxatges. Ramos, que ha estat un pilar a l'atac gadità, podria abandonar l'equip si arriba una oferta convincent. Aquesta situació ha obligat el Cadis a buscar ràpidament un reemplaçament de qualitat, i és aquí on Kevin Carlos entra en escena com un pla B atractiu.

Jugadors del Cadis i Paco López
Paco López i la seva ambició a construir una plantilla competitiva per retornar al Cadis a Primera | Cádiz CF

Encaix de Kevin Carlos al Cadis

L'estil de joc de Kevin Carlos es caracteritza per la seva capacitat per moure's dins de l'àrea, la seva fortalesa física i la seva habilitat per finalitzar jugades. Un davanter 'tanc' de tota la vida, vaja. Un perfil semblant al de Chris Ramos.

L'adaptació de Kevin Carlos al Cadis podria ser relativament ràpida, atès el coneixement del futbol espanyol i la seva experiència en lligues competitives. La seva arribada proporcionaria a l'entrenador Paco López una opció ofensiva robusta i dinàmica, capaç d'oferir profunditat i versatilitat a l'atac.