Maikel Mesa i el seu possible substitut al Reial Saragossa amb l'estadi Heliodoro de fondo

El jugador que el Saragossa vol a canvi de Maikel Mesa és al Tenerife

Podria produir-se un canvi de cromos entre tots dos conjunts

El Reial Saragossa està buscant reforçar la seva plantilla per a la temporada 2024/25 i ha posat la seva mirada a Alex Corredera, actual migcampista del Tenerife. La possible operació podria implicar un intercanvi amb Maikel Mesa, jugador que interessa el club de Tenerife. Aquest moviment estratègic podria beneficiar les dues esquadres en les seves respectives aspiracions a LaLiga Hypermotion.

Alex Corredera: Un perfil ideal per al Reial Saragossa

Alex Corredera ha demostrat ser un jugador clau per al Tenerife la temporada passada de LaLiga Hypermotion. Amb 39 partits jugats, un gol i una assistència, la seva presència al mig camp ha estat notable. Corredera és conegut per la seva capacitat de distribució, havent completat 1505 passades exitoses d'un total de 1689 intents, cosa que li atorga una precisió del 89% en els seus lliuraments. Aquesta estadística demostra el seu rol com a centrecampista creatiu, capaç de generar joc des de la medul·lar.

Als seus 28 anys, Corredera aporta experiència i una visió de joc desenvolupada en les etapes anteriors en equips com Badajoz, Múrcia i València B, abans de consolidar-se al Tenerife. A més, va acabar la seva etapa formativa a les categories inferiors del Barça; a La Masia va estar tres anys, de Cadet a Juvenil.

El seu estil de joc inclou un bon maneig de la pilota, capacitat per trencar línies amb passades precises i una destacada habilitat en els duels, havent guanyat el 50% de les 244 pilotes disputades durant la temporada.

El possible intercanvi amb Maikel Mesa

Maikel Mesa ha estat una figura important per al Reial Saragossa, fins al punt d'haver estat el màxim golejador de l'equip malgrat habitar a la parcel·la del centre del camp. Diverses fonts, però, asseguren que està desitjós de canviar d'aires i que el seu Tenerife natal pot ser més que possible per a ell. Això sí, per això, el CD Tenerife haurà de pujar la primera oferta presentada, ja que no ha convençut en absolut als despatxos de La Romareda.

Aficionats del Reial Saragossa a l'estadi de la Romareda
A La Romareda no convenç l'oferta presentada pel Tenerife per endur-se Maikel Mesa | YouTube

De tota manera, a Saragossa ja estan assumint que Maikel Mesa no integrarà la plantilla el proper curs. I, per això, ja estan buscant un substitut de garanties que pugui rendir igual o millor que el de Tenerife. I sembla que, tal com garanteixen alguns mitjans, el català Àlex Corredera encaixa amb allò que busquen; per això, podrien acceptar algun tipus d'intercanvi de jugadors o reduir el cost del fitxatge de Maikel Mesa si Corredera entra a l'operació.

En termes contractuals, Alex Corredera està compromès amb el CD Tenerife fins al 2026. De fet, ha mostrat en més d'una ocasió el seu benestar a l'Heliodoro i, de moment, no ha fet gens ni mica de voluntat de marxar. A més, aquesta temporada ha estat la que més minuts ha pogut disputar des que milita a l'elenc cigarreta i ha entrat al ' top 100' de jugadors amb més duels jugats de la història del club.

Heliodoro Rodríguez López, possible nova destinació per a Maikel Mesa a la 2024/25
Heliodoro Rodríguez López, possible nova destinació per a Maikel Mesa a la 2024/25 | CD Tenerife

Sigui com sigui, és evident que el del Reial Saragossa i el del CD Tenerife són dos projectes amb similituds àmplies. Tots dos es postulen com a grans candidats a aconseguir l'ascens el curs vinent. I tots dos acumulen llargs anys sense trepitjar l'elit del futbol espanyol.