Jude Bellingham en un camp de futbol amb una pilota a la mà

L'amic de Jude Bellingham que podria fitxar pel Reial Madrid

El conjunt merengue ja prepara els propers mercats de fitxatges

Trent Alexander Arnold és un dels jugadors que el Reial Madrid té a la seva agenda de fitxatges. Però l'interès dels merengues no és nou perquè abans han intentat emportar-s'el. La possible retirada de Dani Carvajal té l'equip movent-se a la recerca del seu reemplaçament abans que els temps se'ls tiri a sobre.

El lateral dret del Liverpool acaba el contracte el 2025. Tot i que l'equip espera poder portar-lo quan estigui lliure, la possibilitat de comprar-lo a l'equip anglès també és sobre la taula. No és un fitxatge barat, fins i tot podrien arribar a pagar 60 milions pel futbolista red. Al costat de Alphonso Davies i Achraf Hakimi és una de les prioritats de la directiva en el futur proper.

Trent Alexander-Arnold 2023/2024 - Skills , Goals & Assists - HD

Es diu que l'interès de l'equip merengue ha estat promogut per Jude Bellingham, un gran amic d'Arnold. Després del gran inici de temporada que ha tingut, l'anglès és un dels actius més valuosos que actualment té el Reial Madrid. Tot i que era ben sabut el seu bon rendiment, el que ha demostrat ha sorprès fins i tot els que més apostaven per ell. Tot i que va arribar per ser reforç de Vinicius Jr, s'ha fet un camí sol, i si segueix amb aquest mateix ritme, podria ser la nova estrella de l'equip.

Jude Bellingham trenca una tendència negativa

Bellingham ha estat trencant el mite que els jugadors anglesos no rendien al Reial Madrid, cosa que obre camí a altres jugadors. Una cosa important per a Arnold que ha estat enfrontat problemes per les mancances defensives que ha estat tenint. Tot i això, segueix sent un jugador molt cotitzat en què molts equips grans estarien disposats a invertir. El club blanc està més interessat en la seva capacitat ofensiva, i per això les seves debilitats en la defensa no serien un problema pel qual l'equip tècnic li disgustaria el fitxatge.