Muntatge amb l'Osasuna celebrant un gol i l'escut del Girona FC a dalt a la dreta ratllat amb una X vermella

Osasuna diu NO a una oferta del Girona

El club català haurà d'augmentar l'oferta per aconseguir el jugador

El Girona ha d'accelerar la construcció d'una plantilla que pugui competir els quatre títols que l'any que ve disputarà l'equip de Michel Sánchez. Per això, és de vital importància, no només d'envoltar-te dels millors futbolistes, sinó també poder tenir un bon fons d'armari que permeti fer rotacions.

Amb aquesta tessitura el Girona busca retenir tant sí com no els jugadors que més han destacat a la plantilla el curs passat, a més de buscar reforços que li donin un plus competitiu. I és en aquest punt on el Girona ja ha fet una oferta formal per un jugador que interessa molt: Aimar Oroz.

L'Osasuna rebutja la primera oferta del Girona

Segons fonts del diari Marca, el Girona hauria fet una oferta de 6 milions d'euros pel centrecampista d'Arazuri. Oroz, que és un producte del planter de l'Osasuna, té 21 anys i ja ha demostrat els seus dots futbolístics la temporada passada.

El futbolista navarrès té contracte fins al 2026 amb Osasuna, amb què en la passada campanya va anotar 2 gols i va brindar una assistència en els 33 partits que va disputar. Uns números que l'han catapultat a ser a la palestra de jugadors pretesos pels grans clubs.

Aimar Oroz - Spanish Technique - 2023ᴴᴰ

L'Osasuna, per la seva banda, se cenyeix a la clàusula de rescissió del futbolista navarrès que és de 28 milions d'euros, si el club català vol aconseguir els seus serveis la temporada que ve.

Oroz, un centrecampista versàtil

Oroz és un migcampista amb una visió del joc privilegiat, i capacitat de posar la darrera passada. A Osasuna juga més escorat a la banda esquerra en un esquema de 4-1-4-1 que disposa Arrasete, on el navarrès té més llibertat per entrar de segona línia i nodrir els davanters filtrant bones passades.

Al Girona, podria adaptar-se en una de les dues posicions de doble pivot que fa servir Michel Sánchez, així com també jugar per darrere del punt, més a prop de l'àrea, a la línia de mitges puntes. La seva capacitat d'associació i el bon maneig de la pilota el fan molt atractiu per al conjunt català que basa el seu joc en el control a partir de la possessió.

L'Athletic Club entra a la licitació per Oroz

En les últimes hores ha irromput amb força l'interès de l'Athletic Club per aconseguir els serveis d'Oroz. Segons fonts del mitjà Notícies de Navarra, l'Osasuna també ha rebutjat l'oferta inicial del conjunt basc de 10 milions d'euros, i continuen cenyint-se a la clàusula de 28 milions d'euros per alliberar el jugador.

És per això que l'Athletic explora la fórmula per aconseguir els serveis d'Aimar Oroz, i reforçar un centre del camp on seran baixa Dani García, un perfil molt diferent del d'Oroz i Iker Muniáin, un perfil més d'acord amb el del del planter, de tall ofensiu.

Oroz vol quedar-se a Osasuna

En aquest sentit, el desig exprés del jugador és complir els dos anys que li queden de contracte amb el conjunt del Sadar. Tot i que l'opció de jugar la propera edició de la Champions League amb el Girona el pugui seduir. Ara com ara, les negociacions continuen obertes, i el futur d'Oroz és una incògnita, encara que Quique Cárcel seguirà treballat per acostar la jove perla navarresa a Montilivi.