Antonio Conte i el Civitas Metropolità

El Nàpols vol dos jugadors de l'Atlètic de Madrid

Podrien ser dues baixes importants per als 'colchoneros'

Per activa i per passiva s'ha anat repetint al llarg de les últimes setmanes que l'Atlètic de Madrid pretén fer una neteja a la seva plantilla aquest estiu. Haver acabat un altre curs en blanc ha portat la direcció esportiva i el cos tècnic a prendre aquesta decisió. Per tant, això suposa que hi ha molts futbolistes del planter blanc-i-vermell que tenen el cartell de 'transferibles'.

Tot i això, per cap d'ells ha arribat, de moment, una oferta prou suculenta per poder acceptar-la. Tot al contrari. Les úniques propostes d'altes quantitats que han rebut als despatxos del Metropolitano han estat per dos jugadors intocables; i ambdues procedents del Nàpols.

Antonio Conte ha pres recentment les regnes dels Gli Azzurri i ja està per la feina de trobar els fitxatges adequats per tornar l'equip del sud italià a dalt de tot. I li ha fet l'ull a dos futbolistes de l'Atlètic de Madrid: Samu Omorodion i Nahuel Molina.

Samu Omorodion, talent o diners

Va ser El Desmarque qui va informar que el Nàpols va després dels passos del jove ariet espanyol. En aquesta informació fins i tot s'hi inclouen les quantitats que podrien haver ofert els napolitans: 30 milions d'euros. I, encara que és una xifra atractiva per als seus interessos econòmics, els directius 'colchoneros' l'han rebutjat.

Hi ha moltes esperances posades en Samu Omorodion de cara al futur. Als seus 20 anys ja s'ha postulat com un dels més prometedors davanters espanyols per a la propera dècada. Això mateix van veure a l'Atlètic de Madrid quan van decidir pagar 6 milions d'euros l'agost del 2023 després que els anotés un gol al Metropolitano amb el Granada.

Després de transferir aquesta mitja dotzena de milions als natzarís, els blanc-i-vermells li van cedir a l'Alabès perquè pogués continuar la seva progressió. I a Vitòria ha demostrat el talent que té; 9 gols i 1 assistència aquest curs en 36 duels disputats. Per tant, l'Atleti no està gaire per la feina de deixar escapar una de les seves grans promeses; té contracte fins al 2028 i no el rescindiran a qualsevol preu.

Esperances a Nahuel Molina

Una cosa semblant passa amb el lateral dret argentí. Antonio Conte el vol per reforçar el flanc dretà dels seus esquemes. El tècnic italià sol utilitzar dibuixos que inclouen la presència de carrilers pels costats i Nahuel Molina ha demostrat tenir-hi molt de talent.

La informació del MARCA, en aquest cas, també inclou una negativa per part de l'Atlètic de Madrid. Si bé és cert que aquest curs no ha acabat de despuntar tant com ho va fer a l'anterior, el Cholo Simeone segueix confiant cegament en ell. Així ho demostra, per exemple, que l'argentí jugués 46 partits aquest curs abans de lesionar-se a principis de maig.

Amb tot, té contracte fins al 2027 i una clàusula de rescissió de 90 milions d'euros a què els 'colchoneros' s'han remès davant l'interès del Nàpols. Així doncs, sembla que els Gli Azzurri se n'aniran buits en el seu intent de pescar al Manzanares. Samu Omorodion i Nahuel Molina són dues figures claus per al futur immediat de l'Atleti.